Abu Dhabi

Cvetoča otoška metropola in drugo največje mesto Združenih arabskih Emiratov združuje vse časovne komponente v trajajoči trenutek; je tradicionalno pristen, sodoben, futurističen. Iz ribiške vasice, ki je mestu pustila pečat bogate kulture, je nastalo mesto s spektakularno sodobno arhitekturo, ki se meša s tradicionalnimi mošejami, arabskim prestižem in gostoljubjem.

Namestitve

Abu Dhabi

Shangri-La Qaryat al Beri Abu Dhabi

Eksotični sončni zahodi okopajo vrhove minaretov in arabskih kupol v oranžni svetlobi. Arabski veter prinaša vibracije mestnega utripa čez ožino. Izobilje toplih odtenkov pleše po pročelju hotela. Čarobni pobeg, ki ustavi čas in poboža čute.  

Shangri-La Qaryat al Beri

Qasr al Sarab Abu Dhabi

Puščavsko skrivališče, ki šepeta skrivnosti Liwe, največje še neokrnjene peščene puščave na svetu in spokojnost črpa iz bivanja sredi ničesar. Odlična izbira za iskalce pobega pred kaosom sodobnega sveta in avanturiste. 

Qasr al Sarab

Desert Island Resort Spa by Anantara  Abu Dhabi

Idiličen prostor pravljičnega razvajanja čutov in edinstvenih doživetij. Miru, ki ga ponuja bivanje na otoku. Avtentična narava, ki kliče k povezanosti. Bogastvo živalskih vrst, s katerimi si delimo prostor pod soncem. 

Desert Island Resort Spa by Anantara

Emirates Palace Abu Dhabi

Čisti prestiž kraljevskega življenja v veličastni stavbi drugega najdražjega hotela na svetu. Palača, ob kateri je svoj popoln prizor našla ekipa iz filma Hitri in drzni 7. Ovita v elegantno urejene vrtove, s pogledom usmerjenim v zelenomodro morje. 

Emirates Palace
Želite ponudbo? Pišite nam.