Details make the difference...
Abu Dhabi

Cvetoča otoška metropola in drugo največje mesto Združenih arabskih Emiratov združuje vse časovne komponente v trajajoči trenutek; je tradicionalno pristen, sodoben, futurističen. Iz ribiške vasice, ki je mestu pustila pečat bogate kulture, je nastalo mesto s spektakularno sodobno arhitekturo, ki se meša s tradicionalnimi mošejami, arabskim prestižem in gostoljubjem.

Namestitve
Abu Dhabi
Jumeirah at Etihad Towers

Prefinjen hotel, ki se skozi linije dramatičnih oblik spektakularno vzpenja v nebo. Ob mraku se skorajda zlije z modrim bliščem arabskega večernega neba. V nebo kuje tudi svoje goste in ne pozna polovičarstva.  

Jumeirah at Etihad Towers
Emirates Palace

Čisti prestiž kraljevskega življenja v veličastni stavbi drugega najdražjega hotela na svetu. Palača, ob kateri je svoj popoln prizor našla ekipa iz filma Hitri in drzni 7. Ovita v elegantno urejene vrtove, s pogledom usmerjenim v zelenomodro morje. 

Emirates Palace
Shangri-La Qaryat al Beri

Eksotični sončni zahodi okopajo vrhove minaretov in arabskih kupol v oranžni svetlobi. Arabski veter prinaša vibracije mestnega utripa čez ožino. Izobilje toplih odtenkov pleše po pročelju hotela. Čarobni pobeg, ki ustavi čas in poboža čute.  

Shangri-La Qaryat al Beri
Viceroj Yas Island

Vonj po bencinu, tekmovalni duh, na kupu izbrana elita, oči sveta uprte v dirkalno stezo. Formula 1, ritem nočnega življenja, prestižno razvajanje. Elementi doživetja, ki se vtisnejo v spomin. 

Viceroj Yas Island
Imate dodatno vprašanje glede namestitve?
Qasr al Sarab

Puščavsko skrivališče, ki šepeta skrivnosti Liwe, največje še neokrnjene peščene puščave na svetu in spokojnost črpa iz bivanja sredi ničesar. Odlična izbira za iskalce pobega pred kaosom sodobnega sveta in avanturiste. 

Qasr al Sarab
Desert Island Resort Spa by Anantara

Idiličen prostor pravljičnega razvajanja čutov in edinstvenih doživetij. Miru, ki ga ponuja bivanje na otoku. Avtentična narava, ki kliče k povezanosti. Bogastvo živalskih vrst, s katerimi si delimo prostor pod soncem. 

Desert Island Resort Spa by Anantara
Fairmont Bab Al Bahr

Zunanjost iz čistega modrega stekla je poklon modrini arabskega morja, ki v prelivu tik ob hotelu odteka v notranjost. Sodobna zasnova arhitekture sledi sodobnemu življenjskemu stilu, ki ga prinaša skupaj z najvišjimi standardi udobja in elegance.

Fairmont Bab Al Bahr