Courchevel

Eden najbolj prestižnih smučarskih resortov na svetu. Obkrožen z romantičnimi pogledi belih vrhov, ki kljubujejo času in ustvarjajo gorsko idilo. Mondeni smučarski resort v francoskih Alpah je del Les 3 Valleé, največjega povezanega smučišča na svetu. Alpski življenjski stil dviga na prestižno raven in je destinacija, ki redno sprejema najpomembnejša imena športa in zabave.

Namestitve

Courchevel

Le Chabichou Courchevel

Arhitekturni podvig v obliki centra dobrega počutja pod snežnimi progami.  Michelinove zvezdice in toplo gostoljubje. Ikonska snežno bela zunanjost in alpska tradicija. Blizu gora, daleč od preostalega sveta. 

Le Chabichou
Želite ponudbo? Pišite nam.

Le K2 Palace Courchevel

V kraljestvu smučanja in gorske elegance, udobja in paradigme luksuznega bivanja. Luksuzna hotelska vasica je več kot hotel. Je koncept, ki ga navdihujejo  legendarni vrhovi in resnica, ki jo razkriva modrost gora.  

Le K2 Palace

Cheval Blanc Courchevel

Grajsko življenje v gorah. Sofisticirano, s smislom za detajle in pridihom umetnosti, čutno. Drzen prostor za užitek, udobje in športne aktivnosti, v srcu francoskih Alp, z galantnostjo in svobodo divje črede belih konj.

Cheval Blanc