Dubaj

Vedno najnovejše in najprestižnejše, v obliki umetnih Palminih otokov, luksuznih rezidenc svetovne elite, arhitekture, ki premika meje, tehnologije, storitev. Športnih dogodkov, arabske tradicije in gostoljubja, svetovnih okusov in luksuznih nakupovalnih središč. Združuje svet v malem, kjer je vse mogoče.

Namestitve

Dubaj

Jumeirah Zabeel Saray Dubaj

Z arhitekturno zasnovo se poklanja zlati dobi otomanskega obdobja. Arabsko, bogato, navdušuje z vsakim premišljenim detajlom. Estetiko, ki jo uokvirja zlata peščena plaža, modrina morja in neba. Vsebino, ki oživlja nepozabna doživetja.  

Jumeirah Zabeel Saray

Rixos the Palm Dubaj

Bel pesek med prsti, modrozeleno morje na obzorju in koktajl v roki. Takšni so  morski oddihi na eni najlepših eksotičnih destinacij. S hotelom, ki zapolnjuje vrzeli med željami in jih uresničuje, še preden zaživijo. 

Rixos the Palm

Jumeirah Dar Al Masyaf Dubaj

Prestižna interpretacija avtentične arabske eksotike. V mirnem zatočišču sredi vodnih poti, bujnih vrtov in morja se sramežljivo skrivajo poletne hišice. V popolni intimi, pa vendar le korak stran od najboljših vtisov, ki se ponujajo.   

Jumeirah Dar Al Masyaf

Waldorf Astoria the Palm Dubaj

Zatočišče sredi živahnega mesta, zasidrano v mehko peščeno plažo, ki jo je ustvarila človeška roka. Luksuzni oddih na modrozelenih valovih, ki kličejo k raziskovanju in vabijo v sproščujočo meditacijo.  

Waldorf Astoria the Palm
Želite ponudbo? Pišite nam.

Kempinski the Palm Dubaj

Hotel z evropskim pridihom, ki se oprijema arabske arhitekture. Ovit v prestiž in urejene vrtove, veličasten in sofisticiran, kjer bivanje pomeni prepuščanje v čisti luksuz. Vedno navdih čarobnim trenutkom, ki se vtisnejo v spomin.

Kempinski the Palm

One & Only Royal Mirage Dubaj

Luksuzna enklava sredi bujnih vrtov in plemenitih palm, v objemu eksotičnega vetra in gurmanskih užitkov. Ob boku prestižnih nebotičnikov, na meji doživetji, ki segajo od puščavskih sipin do metropole.  

One & Only Royal Mirage

Atlantis the Palm Dubaj

Kuhinja Gordona Ramsayja, edinstvene podvodne suite, gurmanski užitki pod morjem. Pesek spolzi skozi prste in oko objame modrino morja, korak stopi na sončni žarek in vstopi v drug svet. Nova doživetja, ki čakajo na odkritje.

Atlantis the Palm

Jumeirah Al Qasr Dubaj

“Palača”, upravičeno pravi prevod imena. Diamant resorta Madinat Jumeriah je veličastna stavba, ki se vrača v čase antičnega arabskega sloga. Zgrajena po vzoru tradicionalne plemiške arhitekture, ki je navdahnila tudi šejkovo poletno rezidenco. 

Jumeirah Al Qasr

Taj Dubai Dubaj

Fuzija ekstravagance, dediščine in sodobnega stila ustvarja kraljevsko doživetje Emiratov. Vedno v centru, loveč vibracije mesta in sladkega utripa nočnega življenja. Plava s tokom in mu hkrati narekuje ritem. Barvit, živahen, luksuzen. 

Taj Dubai

Fairmont the Palm Dubaj

Blišč obzorja, srebrnih zvezd nad mestom, ki z neba zrejo v peščene plaže. Opazijo obliko palme, ki se zvedavo ozira proti mestu in modremu morju. Ob zvezdah in palmah ni nobena želja preslišana in se prelije v arabsko pravljico.

Fairmont the Palm

Jumeirah Al Naseem Dubaj

Domač, pa vendar drugačen. Prinaša svež veter eksotične energije, odpira vrata v bogato arabsko življenje, pomiri avanturističnega duha in ustvarja nepozabna doživetja. Nov, luksuzen, topel in vabljiv. 

Jumeirah Al Naseem

Jumeirah Mina A´ Salam Dubaj

Luksuzen, s pridihom arabskega šarma. »Zatočišče miru«, pravi njegovo ime.  Poustvarja starodavno arabsko življenje, sveti kot prestižni biser, ki razume pomen družinske sreče in neprecenljivosti skupnih trenutkov. 

Jumeirah Mina A´ Salam

Burj al Arab Dubaj

V svoje jadro lovi blišč in eksotični veter, sladkosti življenja posute z zvezdnim prahom. S kraljevskimi storitvami in intuitivnim izpolnjevanjem želja je intimen, diskreten, spektakularno glamurozen. 

Burj al Arab