Details make the difference...
Kitzbühel

Majhno tirolsko mestece z bogato zgodovino je veličastno športno prizorišče, ki vsako leto privablja turiste z vsega sveta. Njegova bogata zgodovina slika nepozabne spomine. Svetovno znane bele strmine, nakupovanje, gurmanske dogodivščine, sproščanje in oddih. Živahno nočno življenje, v poletni in zimski pravljici, v naročju alpske narave in veličastnih gora.

Namestitve
Kitzbühel
Grand Tirolia

Kraljevski zajtrki, s šampanjcem za posladek. Prvorazredno golf igrišče, legendarna smučišča in objem narave. Romantično gorovje, mir, ki kliče k pobegu iz hektičnega sveta, v gorska doživetja, k polnjenju baterij.

Grand Tirolia
A – Rosa

Insipracija, ki jo črpa iz višine. Višina gora, neba, pobeljenih vrhov, travnatih bilk in alpskega cvetja. Pašnikov, belih ali zelenih, črede krav. Grajsko življenje in kraljevske storitve na sončni strani doline, ki uročijo vse, ki jim pridejo blizu. 

A – Rosa
Tennerhof Gourmet&Spa de Charme Hotel

Individualen, šarmanten. Najmanjši, pa vendar najbolj romantičen v mestu. Z vsem, kar odlikuje velike. S panoramskim razgledom na spogledovanje vrhov z mestom, ples okusov in harmonična sprostitev čutov.  

Tennerhof Gourmet&Spa de Charme Hotel
Hotel Kitzhof Mountain Design Resort

Topla dobrodošlica, vdih svežega zraka in udobje gorskega bivanja. Ta postane meditacija v spokoju, katarza na belih strminah in prestiž v hotelu, ki v celoto zlaga dobro premišljene detajle vrhunskih storitev.

Hotel Kitzhof Mountain Design Resort
Imate dodatno vprašanje glede namestitve?