Križarjenja

Odklop za vso družino. Inovativen in dinamičen način potepanja po svetu, z mnogo zabave, vrhunske kulinarike, sprostitvenih možnosti ter z obiskom mnogih krajev. In to brez stresnega pakiranja kovčkov. Zakaj ne spoznavati Mediterana, Norveških fjordov, Baltika, Karibov, dežel ob Arabskem zalivu in južne Amerike z morske gladine? Tudi prekooceanska križarjenja so lahko na vaši listi želja.

Odprto morje

Križarjenja

Disney Cruise Križarjenja

Pravljica za vso družino. S pravljičnimi junaki, za zaljubljence v morje, radovedneže in iskalce vedno novih izkušenj. Nepozabna družinska dogodivščina, z aktivnostmi od jutra do večera. Prebujanje otroka v sebi, odmik od vsakdanje rutine.

Disney Cruise
Želite ponudbo? Pišite nam.

Star Clippers Križarjenja

Piratski luksuz med najdaljšimi in najvišjimi jadrnicami na svetu. Obiskati kraje, ki so večjim križarkam nedostopni, izkusiti prijetno domačo atmosfero, ki jo ponujajo zasebne jadrnice. Posebno križarjenje s popolno oskrbo številne posadke.

Star Clippers

Silversea Cruises Križarjenja

Preseganje standardov, umetnost prestižnih potovanj. Vsaka želja je izpolnjena, včasih še preden je izrečena. Osebna storitev, intimna atmosfera. Iskanje skritih draguljev in all inclusive skrb za posebno, neponovljivo izkušnjo. Velika prednost majhnega. 

Silversea Cruises