Lech

V kraju, kjer počitnikujejo zvezde in beseda dolgčas ne obstaja. Vedno v pogonu, da pričara nepozabna športna in kulturna doživetja za vse okuse. Upravičeno član združenja najlepših gorskih krajev, sredi čarobnih gora in gostoljubja prebivalcev, ki vztrajajo v tradicionalnem gorskem življenju, arhitekturi in sobivanju z naravo.

Namestitve

Lech

Der Berghof Aktivna-zimska

Romantična vasica v naročju gora, nostalgija spominov, ki se vanjo vrača, udobje družinskega hotela. Originalna izdaja z najvišjim standardom bivanja v gorah. Butični hotel, ki ustvarja trajajoče impresije in idilično ravnovesje med človekom in naravo. 

Der Berghof
Želite ponudbo? Pišite nam.

Hotel Post Lech

S 75-letno družinsko tradicijo, ki vedno izpopolnjuje in nadgrajuje svoje storitve. Čas je na strani zmagovalcev in iz preproste nastanitve je ustvaril luksuzni hotel, ki se ni odrekel gorskemu šarmu. Mirno se privija k njemu, jemlje najboljše in podaja naprej.  

Hotel Post

Hotel Arlberg  Lech

Sonce, voda, svetloba. Gore, ki izrekajo, kar je neizrekljivega. Kar razumejo samo čuti, tega ni mogoče obleči v besede. Energija, vibracije, simbioza luksuza in tradicije. Bogastvo trenutkov, ki zaživijo po svoje.

Hotel Arlberg