Maldivi

Tropsko rastje in modrozeleno morje, ki skriva živahno pisano podvodno življenje. Rajsko otočje sestavlja koralna verižica 26 atolov, biserov sredi Indijskega oceana. Kjer je življenje kot ročno izdelan leseni čoln, ki pluje s tokom tradicije. Na valovih odlične hrane, v barvah tropskih sončnih zahodov in palminih silhuet. 

Namestitve

Maldivi Rajske počitnice sredi indijskega oceana

Maldivi, rajsko otočjeMaldivi, oddih v Indijskem oceanuMaldivi, rajska plažaMaldivi, bungalov ob morju

Baros Maldivi

Luksuzen v svoji majhnosti, velik v uresničevanju sanj. Sredi bujnega tropskega zelenja in živahnega življenja koralnega grebena Maldivov, prepoznan in večkrat nagrajen butični hotel. Obkroža ga hipnotična turkizna barva in velja za esenco Maldivskega otočja.

Niyama Private Islands  Maldivi

Trendovski, drzen, popoln individualist med hoteli. Premika meje in ponuja novo definicijo ekstravaganci. Hotel s podvodno restavracijo in z restavracijo v višavah drevesnih krošenj sedi na dveh otočkih in nudi aktivnejši ali mirnejši ambient.

Niyama Private Islands

Velassaru Maldivi

Prebujanje s pogledom na nežno modrino kristalnega morja. Pot po stopnicah, skok v morje. Sprehod po plaži in občutek mehkega belega peska med prsti. Zajtrk. Grižljaji nebes. Kozarec sveže iztisnjenega soka pod krošnjami palm. Počasi. Dan se je začel. 

Velassaru

Sun Aqua Vilu Reef Maldivi

Elegantno luksuzno zatočišče. Bogato posuto s kokosovimi palmami, obkroženo z verižico koralnih grebenov. Eleganca narave brez primerjave. Podarja tihe trenutke v popolni intimi in vrhunske storitve, servirane rahločutno, ustvarjene po vzoru narave. 

Sun Aqua Vilu Reef
Želite ponudbo? Pišite nam.

Anantara Dhigu Resort Maldivi

Zbujanje ob pogledih na pomirjujočo prostranost morja, objeti v svežino tropskega rastja. Podajanje v avanture, ki čakajo za vsakim kotičkom, ob večerih pospremljati sonce v spanje in začutiti izobilje narave. Resort, ki piše nepozabne zgodbe.

Anantara Dhigu Resort

Holiday Inn Resort Kandooma Maldivi

Sproščen hotel sredi najlepših prizorov narave, ki ponuja ravnotežje med sprostitvijo in živahnimi doživetji. Z mamljivimi peščenimi plažami in morjem, ki zvablja v objem. Otoško življenje pričara vzporedni svet. Magičen.   

Holiday Inn Resort Kandooma

One & Only Reethi Rah Maldivi

Poudarek najboljšega, kar ponuja narava. Ekskluzivna oaza miru in zatočišče lepote, ki jo slikajo koralni grebeni, mehak beli pesek in modre lagune. Častiti naravo, sobivati z njo in se umakniti v njeno zasebnost. Poezija, ki jo poje otok. 

One & Only Reethi Rah

Olhuveli Beach & Spa Resort Maldivi

Hotel, ki odpelje v srce neokrnjene narave, v jedro opojnih kulinaričnih doživetji in v luksuz brezskrbnih užitkov. V naročju elegantnih palm in kristalno čiste lagune z razgledom, ki se vije v neskončnost, oddaljuje skrbi in približa radosti življenja.

Olhuveli Beach & Spa Resort

The Sun Siyam Iru Fushi Maldivi

Šarm prestižnega tropskega paradiža, kjer se dneve preživlja z lokalnimi ribiči in izmenjuje recepte s kuharjem. Opazuje drevesno deblo, ki v spretnih rokah počasi spreminja obliko v čolniček in okuša pristen način življenja, kot obstaja stoletja. 

The Sun Siyam Iru Fushi

Four Seasons Kuda Huraa Maldivi

Poklon pristni lepoti tropskega paradiža, inovativna izbira rekreacije, eskapizma in ohranjanja narave. Resort leži na zasebnem otoku Kuda Huraa, znanem po bujnih tropskih vrtovih, ki z rahlim vetrom prinašajo otoku dišave hibiskusa in plumerij.

Four Seasons Kuda Huraa

Gili Lankanfushi Maldivi

Rajsko zatočišče, skrito pred očmi sveta. In samo ena filozofija; pustite skrbi doma. Kjer se v naročju biserne lagune, belih peščenih plaž in vonjev po dobri hrani ne potrebuje niti čevljev. Lahkotnost počitnikovanja.

Gili Lankanfushi

Per Aquum Huvafen Fushi Maldivi

Ekstravaganten, sanjski, drugačen. Resort s prvim podvodnim spa centrom na svetu. Kristalno modrimi lagunami, ki si jih delite z delfini. Koralami, ki jih lahko posvojite in spremljate v odraslost. Dvignete sidro in odplujete pravljici naproti. 

Per Aquum Huvafen Fushi

Six Senses Laamu  Maldivi

Brezhiben otok, brezhibne storitve. Majhen, simpatičen, prestižen. S šestim čutom za svoje goste. Kjer so doma delfini in občasno mimo priplavajo morske želve. Dom elegance, vrhunskih storitev, tradicije in brezčasne klasike.  

Six Senses Laamu

Jumeirah Vittaveli Maldivi

Prestižne storitve, bogatost narave, izpolnjevanje želja. Popolna destinacija za sanjsko poroko pod romantičnim tropskim nebom, pobeg na medene tedne, pa tudi za prvovrstno eksotično izkušnjo za družine. 

Jumeirah Vittaveli