Details make the difference...
Maldivi

Tropsko rastje in modrozeleno morje, ki skriva živahno pisano podvodno življenje. Rajsko otočje sestavlja koralna verižica 26 atolov, biserov sredi Indijskega oceana. Kjer je življenje kot ročno izdelan leseni čoln, ki pluje s tokom tradicije. Na valovih odlične hrane, v barvah tropskih sončnih zahodov in palminih silhuet. 

Namestitve
Maldivi
Baros

Luksuzen v svoji majhnosti, velik v uresničevanju sanj. Sredi bujnega tropskega zelenja in živahnega življenja koralnega grebena, prepoznan in večkrat nagrajen butični hotel. Obkroža ga hipnotična turkizna barva in velja za esenco otočja.

Per Aquum Niyama

Trendovski, drzen, popoln individualist med hoteli. Premika meje in ponuja novo definicijo ekstravaganci. Hotel s podvodno restavracijo in z restavracijo v višavah drevesnih krošenj sedi na dveh otočkih in nudi aktivnejši ali mirnejši ambient.

Per Aquum Niyama
Velassaru

Prebujanje s pogledom na nežno modrino kristalnega morja. Pot po stopnicah, skok v morje. Sprehod po plaži in občutek mehkega belega peska med prsti. Zajtrk. Grižljaji nebes. Kozarec sveže iztisnjenega soka pod krošnjami palm. Počasi. Dan se je začel. 

Velassaru
Sun Aqua Vilu Reef

Elegantno luksuzno zatočišče. Bogato posuto s kokosovimi palmami, obkroženo z verižico koralnih grebenov. Eleganca narave brez primerjave. Podarja tihe trenutke v popolni intimi in vrhunske storitve, servirane rahločutno, ustvarjene po vzoru narave. 

Sun Aqua Vilu Reef
Imate dodatno vprašanje glede namestitve?
Anantara Dhigu Resort

Zbujanje ob pogledih na pomirjujočo prostranost morja, objeti v svežino tropskega rastja. Podajanje v avanture, ki čakajo za vsakim kotičkom, ob večerih pospremljati sonce v spanje in začutiti izobilje narave. Resort, ki piše nepozabne zgodbe.

Anantara Dhigu Resort
Jumeirah Vittaveli

Prestižne storitve, bogatost narave, izpolnjevanje želja. Popolna destinacija za sanjsko poroko pod romantičnim tropskim nebom, pobeg na medene tedne, pa tudi za prvovrstno eksotično izkušnjo za družine. 

Jumeirah Vittaveli
Six Senses Laamu

Brezhiben otok, brezhibne storitve. Majhen, simpatičen, prestižen. S šestim čutom za svoje goste. Kjer so doma delfini in občasno mimo priplavajo morske želve. Dom elegance, vrhunskih storitev, tradicije in brezčasne klasike.  

Six Senses Laamu
Per Aquum Huvafen Fushi

Ekstravaganten, sanjski, drugačen. Resort s prvim podvodnim spa centrom na svetu. Kristalno modrimi lagunami, ki si jih delite z delfini. Koralami, ki jih lahko posvojite in spremljate v odraslost. Dvignete sidro in odplujete pravljici naproti. 

Per Aquum Huvafen Fushi
Holiday Inn Resort Kandooma

Sproščen hotel sredi najlepših prizorov narave, ki ponuja ravnotežje med sprostitvijo in živahnimi doživetji. Z mamljivimi peščenimi plažami in morjem, ki zvablja v objem. Otoško življenje pričara vzporedni svet. Magičen.   

Holiday Inn Resort Kandooma
One & Only Reethi Rah

Poudarek najboljšega, kar ponuja narava. Ekskluzivna oaza miru in zatočišče lepote, ki jo slikajo koralni grebeni, mehak beli pesek in modre lagune. Častiti naravo, sobivati z njo in se umakniti v njeno zasebnost. Poezija, ki jo poje otok. 

One & Only Reethi Rah
Olhuveli Beach & Spa Resort

Hotel, ki odpelje v srce neokrnjene narave, v jedro opojnih kulinaričnih doživetji in v luksuz brezskrbnih užitkov. V naročju elegantnih palm in kristalno čiste lagune z razgledom, ki se vije v neskončnost, oddaljuje skrbi in približa radosti življenja.

Olhuveli Beach & Spa Resort
The Sun Siyam Iru Fushi

Šarm prestižnega tropskega paradiža, kjer se dneve preživlja z lokalnimi ribiči in izmenjuje recepte s kuharjem. Opazuje drevesno deblo, ki v spretnih rokah počasi spreminja obliko v čolniček in okuša pristen način življenja, kot obstaja stoletja. 

The Sun Siyam Iru Fushi
Four Seasons Kuda Huraa

Poklon pristni lepoti tropskega paradiža, inovativna izbira rekreacije, eskapizma in ohranjanja narave. Resort leži na zasebnem otoku Kuda Huraa, znanem po bujnih tropskih vrtovih, ki z rahlim vetrom prinašajo otoku dišave hibiskusa in plumerij.

Four Seasons Kuda Huraa
Gili Lankanfushi

Rajsko zatočišče, skrito pred očmi sveta. In samo ena filozofija; pustite skrbi doma. Kjer se v naročju biserne lagune, belih peščenih plaž in vonjev po dobri hrani ne potrebuje niti čevljev. Lahkotnost počitnikovanja.

Gili Lankanfushi