Mavricij

Otok je izoblikovalo delovanje danes neaktivnega vulkana. Oblit je z modrim Indijskim oceanom in koralnimi grebeni. V zgodovini so ga poseljevala različna evropska ljudstva, ki so se integrirala v tradicionalno otoško življenje. Danes se ponaša s pisano in razgibano kulturo, tako kot so njegove obale, bujno rastje in bogat živalski svet.

Namestitve

Mavricij

Lux Belle Mare Mavricij

Pristna eleganca jate delfinov v modrih lagunah ali pa gibov galopa dirjajočih konj na beli peščeni plaži. Svobodo nosijo v sebi. Kot pristno otoško življenje, ki popelje v preteklost in zbuja čute v prestižni sedanjosti. Z največjim bazenom na otoku.

Lux Belle Mare

Four Seasons at Anahita Mavricij

Sonce se dotakne morja, barve prelijejo afriško nebo in pospremijo dan v spanje. Zbudijo se čuti, pospešijo utrip, ga uglasijo z okoljem, ki nosi ključ do tropske sreče. V rustikalno modernem, luksuzno naravnem in naravno prestižnem resortu.  

Four Seasons at Anahita

The Oberoi Mavricij

Obala Želvjega zaliva in luksuz v barvah eksotičnega cvetja. Kozarec penine v družbi avtohtonih dreves, ki se kopajo v barvah sončnega zahoda, večerja na vrhu temne vulkanske skale. Kulinarika, umetnost, kultura in nepozabni prizori narave. 

The Oberoi

Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa Mavricij

Ples dveh otočkov pred vrati resorta, pridih azijskega gostoljubja, ki v popolni intimi pleše z avtohtono kulturo. Storitve, ukrojene po meri, samo zanju. Prefinjeno, vedno v stilu otoške elegance. 

Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa
Želite ponudbo? Pišite nam.

St. Regis Mavricij

Dramatična eksotika otoka, obrobljenega z belimi peščenimi plažami in modrozelenim morjem. Šarm, ki razvaja čute in lovi nepozabne trenutke, jih vpisuje v večnost. Hotel, ki poudarja najboljše in nazdravlja sladkostim življenja. 

St. Regis

Lux Le Morne Mavricij

V preddverju veličastne gore La Morne, za mejo bele peščene plaže, ki se stika z robom modrega zaliva in kjer radi postojijo tudi delfini je doma hotel, ki z okusi sončnih zahodov ponuja prestižne storitve in nepozabna doživetja. 

Lux Le Morne

Constance le Prince Maurice Mavricij

Romantično skrivališče, odmaknjeno od radovednih oči. Magična tropska narava in z njo zlita arhitektura, ki podarja eksotično intimo. Neokrnjenost eksotičnega duha, skritih plaž in skrivnosti, ki se šepetajo v dvoje.

Constance le Prince Maurice

The Residence Mavricij

Impozantna tropska idila, arhitektura, ki jo navdihujejo plantaže iz obdobja preloma stoletja. Sodobno eleganco meša s tradicijo otoka, njegovo gostoljubno toplino, sproščenostjo in drobnimi užitki, ki podarjajo veličino življenju. 

The Residence

Constance Belle Mare Plage Mavricij

Doživetje, ki se oprime spomina. Na vonj oceana, svežino rastja, okusa šampanjca. Edinstvenega razvajanja, aromatičnih olj in poljuba sonca na koži, igrivosti belega peska v vetru. Prostor, kjer so vsi elementi uigrani v skladno celoto. 

Constance Belle Mare Plage