Mykonos

Naj bo ob čofotanju v kristalno čistem morju, posedanju ob dobri hrani ali tekanju po neokrnjenih plažah – otok v srcu Kikladov je grška legenda sam zase. S posebnim šarmom v trenutku posrka v najlepša doživetja, razigrana pohajkovanja in slikovite razglede, ki jih niza v kontrastu tradicionalnih belih hišic in modrine Egejskega morja.

Namestitve

Mykonos

Myconian Avaton Mykonos

Kot bi iz gole skale vzklil nad plažo Elia. Iz unikatne lokacije posega po nebu, zemlji in morju. Elementom dodaja razsežnosti prestiža, stila in absolutne zasebnosti. 

Myconian Avaton

Myconian Naia Mykonos

Butični hotel, ki slavi življenje v njegovi polnosti. Intimen, skrivnosten, umaknjen na ekskluzivno lokacijo na hribu mesta Mykonos, kjer so nočne dogodivščine blizu, a vendar daleč. 

Myconian Naia

Myconian Utopia Mykonos

Hotel ob plaži Elia od otoka prevzema njegovo gracioznost in jo kombinira s pogledom na kristalno morje, gostoljubjem in najvišjim standardom luksuznega oddiha. Kjer je popolno življenje več kot samo ideja prihodnosti. 

Myconian Utopia

Myconian Villa Collection Mykonos

Svoboda, morje, razvajanje. Popoln prostor za zaseben luksuzni odklop. Ekskluzivna kolekcija vil in sob ob znameniti plaži Elia se ponaša z neprekosljivim prestižem in eleganco. Resort presežkov, ki pobirajo zveneče nagrade. 

Myconian Villa Collection
Želite ponudbo? Pišite nam.

Myconian Korali Mykonos

Dnevi neskončnega sonca na obzorju morja, vonji izvrstne mediteranske hrane in razvajanje čutov. Očarljivo vabljiv hotel v mestu Mykonos svoje karte stavi na prefinjene okuse in goste, ki vedo, kaj hočejo. 

Myconian Korali