Details make the difference...
Mykonos

Naj bo ob čofotanju v kristalno čistem morju, posedanju ob dobri hrani ali tekanju po neokrnjenih plažah – otok v srcu Kikladov je grška legenda sam zase. S posebnim šarmom v trenutku posrka v najlepša doživetja, razigrana pohajkovanja in slikovite razglede, ki jih niza v kontrastu tradicionalnih belih hišic in modrine Egejskega morja.

Namestitve
Mykonos
Myconian Naia

Butični hotel, ki slavi življenje v njegovi polnosti. Intimen, skrivnosten, umaknjen na ekskluzivno lokacijo na hribu mesta Mykonos, kjer so nočne dogodivščine blizu, a vendar daleč. 

Myconian Naia
Myconian Villa Collection

Svoboda, morje, razvajanje. Popoln prostor za zaseben luksuzni odklop. Ekskluzivna kolekcija vil in sob ob znameniti plaži Elia se ponaša z neprekosljivim prestižem in eleganco. Resort presežkov, ki pobirajo zveneče nagrade. 

Myconian Villa Collection
Myconian Korali

Dnevi neskončnega sonca na obzorju morja, vonji izvrstne mediteranske hranie in razvajanje čutov. Očarljivo vabljiv hotel v mestu Mykonos svoje karte stavi na prefinjene okuse in goste, ki vedo, kaj hočejo. 

Myconian Korali
Myconian Utopia

Hotel ob plaži Elia od otoka prevzema njegovo gracioznost in jo kombinira s pogledom na kristalno morje, gostoljubjem in najvišjim standardom luksuznega oddiha. Kjer je popolno življenje več kot samo ideja prihodnosti. 

Myconian Utopia
Imate dodatno vprašanje glede namestitve?