Details make the difference...
Mykonos

Naj bo ob čofotanju v kristalno čistem morju, posedanju ob dobri hrani ali tekanju po neokrnjenih plažah – otok v srcu Kikladov je grška legenda sam zase. S posebnim šarmom v trenutku posrka v najlepša doživetja, razigrana pohajkovanja in slikovite razglede, ki jih niza v kontrastu tradicionalnih belih hišic in modrine Egejskega morja.

Namestitve
Mykonos
Myconian Korali

Dnevi neskončnega sonca na obzorju morja, vonji izvrstne mediteranske hrane in razvajanje čutov. Očarljivo vabljiv hotel v mestu Mykonos svoje karte stavi na prefinjene okuse in goste, ki vedo, kaj hočejo. 

Myconian Korali
Myconian Naia

Butični hotel, ki slavi življenje v njegovi polnosti. Intimen, skrivnosten, umaknjen na ekskluzivno lokacijo na hribu mesta Mykonos, kjer so nočne dogodivščine blizu, a vendar daleč. 

Myconian Naia
Myconian Villa Collection

Svoboda, morje, razvajanje. Popoln prostor za zaseben luksuzni odklop. Ekskluzivna kolekcija vil in sob ob znameniti plaži Elia se ponaša z neprekosljivim prestižem in eleganco. Resort presežkov, ki pobirajo zveneče nagrade. 

Myconian Villa Collection
Myconian Utopia

Hotel ob plaži Elia od otoka prevzema njegovo gracioznost in jo kombinira s pogledom na kristalno morje, gostoljubjem in najvišjim standardom luksuznega oddiha. Kjer je popolno življenje več kot samo ideja prihodnosti. 

Myconian Utopia
Imate dodatno vprašanje glede namestitve?