Details make the difference...
Mykonos

Ob kristalno modremu morju in neokrnjenih plažah? Da, vzamem! Mikonos je grška legenda sam zase, sinonim za hedonizem, ki ga zbujajo izvrstna hrana, bogata vina in glamurozno nočno življenje. Očarljiv otok v srcu Kikladov s posebnim šarmom brez zadržkov v trenutku posrka v brezmejna doživetja, razigrana pohajkovanja in svet v najlepših barvah. 

Namestitve
Mykonos
Myconian Korali

Dnevi neskončnega sonca na obzorju morja, vonji izvrstne mediteranske hrane in razvajanje čutov. Očarljivo vabljiv hotel v mestu Mykonos svoje karte stavi na prefinjene okuse in goste, ki vedo, kaj hočejo. 

Myconian Korali
Myconian Naia

Butični hotel, ki slavi življenje v njegovi polnosti. Intimen, skrivnosten, umaknjen na ekskluzivno lokacijo na hribu mesta Mykonos, kjer so nočne dogodivščine blizu, a vendar daleč. 

Myconian Naia
Myconian Villa Collection

Svoboda, morje, razvajanje. Popoln prostor za zaseben luksuzni odklop. Ekskluzivna kolekcija vil in sob ob znameniti plaži Elia se ponaša z neprekosljivim prestižem in eleganco. Resort presežkov, ki pobirajo zveneče nagrade. 

Myconian Villa Collection
Myconian Utopia

Hotel ob plaži Elia od otoka prevzema njegovo gracioznost in jo kombinira s pogledom na kristalno morje, gostoljubjem in najvišjim standardom luksuznega oddiha. Kjer je popolno življenje več kot samo ideja prihodnosti. 

Myconian Utopia
Imate dodatno vprašanje glede namestitve?