Details make the difference...
Prestolnice

Za vsakega in za vse. Obiskovanje svetovnih prestolnic je skok v brbotanje urbanega življenja. Že podaljšan vikend v katerem koli svetovnem mestu pomeni okus sveta na dlani. Neprekinjeno dogajanje, umetnost, kultura, trendi, vrhunski hoteli, vsa svetovna kulinarika in fascinantna arhitektura, delajo mesta impozantna ter njihovo obiskovanje navdihujoče v vseh letnih časih.

Najlepša mesta
Prestolnice
London

Glavno mesto Združenega kraljestva je bogato v vseh pogledih: umetnost, kultura, zgodovina, ekonomija, politika, izobraževanje, mediji in moda. 

Rim

Vsakdo bi moral vsaj enkrat obiskati glavno mesto Italije, saj vse poti vodijo v Rim. Večno mesto in eno največjih evropskih mest je obdano s sedmimi mestnimi griči in reko Tibero. 

Pariz

Mesto je čudovito, ima tisoč obrazov, ponuja nešteto aktivnosti in možnosti ogledov. Eni verjamejo, da je mesto zaljubljencev, drugi, da je prestolnica mode, a ljubezni, ki žari iz njegove avre, se že tisočletja noben turist ne more upreti.

Moskva

Moskva je res hladna, a s kučmo na glavi se tja lahko odpravite tudi v njeni zimski pravljičnosti. Mesto živi 24 ur na dan in v trgovino po prigrizek lahko skočite tudi sredi noči.

Imate dodatno vprašanje glede namestitve?
Madrid

Nabito s pozitivno energijo in neverjetno strastjo do življenja, je glavno mesto Španije prežeto s skrivnostnim pozitivnim duhom, ki kar omamlja s svojo privlačnostjo.