Prestolnice

Skupni užitki pestrega dogajanja. Obiskovanje svetovnih prestolnic je skok v brbotanje urbanega življenja. Že podaljšan vikend v katerem koli svetovnem mestu pomeni okus sveta na dlani. Neprekinjeno dogajanje, umetnost, kultura, trendi, vrhunski hoteli, vsa svetovna kulinarika in fascinantna arhitektura, delajo mesta impozantna ter njihovo obiskovanje navdihujoče v vseh letnih časih.

Najlepša mesta

Prestolnice

London Prestolnice

Glavno mesto Združenega kraljestva je bogato v vseh pogledih: umetnost, kultura, zgodovina, ekonomija, politika, izobraževanje, mediji in moda. 

Rim Prestolnice

Vsakdo bi moral vsaj enkrat obiskati glavno mesto Italije, saj vse poti vodijo v Rim. Večno mesto in eno največjih evropskih mest je obdano s sedmimi mestnimi griči in reko Tibero. 

Pariz Prestolnice

Mesto je čudovito, ima tisoč obrazov, ponuja nešteto aktivnosti in možnosti ogledov. Eni verjamejo, da je mesto zaljubljencev, drugi, da je prestolnica mode, a ljubezni, ki žari iz njegove avre, se že tisočletja noben turist ne more upreti.

Moskva Prestolnice

Moskva je res hladna, a s kučmo na glavi se tja lahko odpravite tudi v njeni zimski pravljičnosti. Mesto živi 24 ur na dan in v trgovino po prigrizek lahko skočite tudi sredi noči.

Želite ponudbo? Pišite nam.

Madrid Prestolnice

Nabito s pozitivno energijo in neverjetno strastjo do življenja, je glavno mesto Španije prežeto s skrivnostnim pozitivnim duhom, ki kar omamlja s svojo privlačnostjo.