Santorini

Otok kliče k raziskovanju romantičnih vasic in okusov odličnih vinskih kapljic, ki zorijo pod grškim soncem. Ter po raziskovanju modrega morja, ki vabi k prepuščanju toku otoškega življenja. Najvišje mestece Oia vas obdari s sanjskimi razgledi na sončne zahode, tradicionalno kikladsko arhitekturo in na okuse pristne Grčije.

Namestitve

Santorini

Grace Santorini Santorini

Jagode, šampanjec, legendarni sončni zahodi. Hotel, ki zna razkrivati sladkosti življenja v vseh njegovih oblikah. Z mero elegantne očarljivosti in zasebnosti, popolnim receptom za romantične oddihe in medene tedne. Najboljše stvari pač pridejo v paru. 

Grace Santorini
Želite ponudbo? Pišite nam.

Andronis Luxury Suites Santorini

Prostor, ki uprizarja najboljše odlomke življenja. Romantični večeri ob soju sveč in srebrnem odsevu lune v morju. Okušanje izpopolnjenih kulinaričnih mojstrovin v višavah veličastne morske pečine. Razvajanje in razgled, ki se vtisne v večni spomin. 

Andronis Luxury Suites

Katikies Hotel Santorini

Harmonija estetike in prefinjenosti. Tradicija svetleče belih hišic in modrine morja, okrašene z belo penino valov. Neskončne stopnice, ki vodijo po pečini. Presunljivi sončni zahodi, odlična grška hrana.

Katikies Hotel