Sardinija

Otok smaragdnega morja in belih peščenih plaž, modrosti starodavnih oljk in mediteranske arhitekture je 30 km oddaljen od kopnega Italije. Razgibanost življenja ponazarja s kontrasti med hribi in plažami, intimo in živahnim utripom mest ter kulinariko, ki je obšla svet. Ležernost, italijanska kultura, zazibanost v brezčasje.

Namestitve

Sardinija

Hotel Pitrizza Sardinija

Ekskluzivni kotiček sredi neokrnjene narave. Hotel, ki mu uspeva združevati avtentičnost, spoštovanje tradicije, narave in prestižne storitve. Romantični sprehodi, obsijani z mediteranskim soncem in turkizno morje, tik na dosegu roke. 

Hotel Pitrizza

Valle dell’ Erica Thalasso & Spa Resort Sardinija

Svoboda je tista, ki piše velike zgodbe. Zato sta nepozabno obletnico poroke tukaj praznovala tudi Una Healy in Ben Foden. Sredi narave, blizu morja in v naročju resorta, ki razume pomembnost osvobajanja od pretiranih formalnosti in omejitev. 

Valle dell’ Erica Thalasso & Spa Resort

Marinedda Sardinija

Pristna. Neokrnjena. Neomajno prestižna. Tik ob morju, v zasanjanem mediteranskem okolju, ki izžareva tisto čutno romantiko, v kateri se sklepajo večne zveze in napajajo vezi mladoporočencev. Pa varno okolje za družine in popotnike. 

Marinedda

Capo d´Orso Sardinija

Luksuzni butični hotel, ki sklepa tiho zavezo z romantiko mediteranskega šarma. Sredi ponosno stoječih divjih oljk in brinovih dreves, ki dodajajo vrednost vrhunskim hotelskim storitvam. Vedno kos svoji nalogi. 

Capo d´Orso
Želite ponudbo? Pišite nam.

La Villa del Re Sardinija

Samo za odrasle. Samosvoj značaj za samosvoje značaje, ki jim je preobilje ekstravagance tuje. Karte stavi na udobje in sproščenost v diskretnem okolju. Prednost daje gostoljubju, umirjeni eleganci in črpa iz intime, ki jo uteleša narava. 

La Villa del Re

Colonna Resort Sardinija

Ob bok najbolj prestižnim se postavlja z enim največjih bazenskih kompleksov v Evropi, ekskluzivno lokacijo in luksuznimi storitvami. In z igro narave, kjer se zelenje prostranega parka zliva v modrino morja in veter prinaša vonj po svobodi. 

Colonna Resort

Falkensteiner Resort Capo Boi Sardinija

Vabljiva oaza sprostitve in oddiha, ki povezuje družine in pare. Stvari so najboljše, kadar jih delite z drugimi. Koščke raja pod zvezdami, sončne zahode, odlična kosila in razvajanja. 

Falkensteiner Resort Capo Boi