Sejšeli

Prizorišče najlepših spontanih iger narave, z bogatim rastlinskim in živalskim svetom. Eksotična dežela v Indijskem oceanu s 155 otočki, v naročju belih peščenih plaž in koralnih grebenov, tu in tam posutimi z velikimi granitnimi skalami, ki krasijo veličastni pogled na otočje. Otok z bogato piratsko zgodovino in kulinarično tradicijo.

Namestitve

Sejšeli

Four Seasons Resort Seychelles Sejšeli

Luksuzno doživetje sredi džungle. Vile v vrhovih drevesnih krošenj, ki gnezdijo v hribovitem pobočju. Zasebni neskončni bazeni, romantični trenutki v dvoje. Samotne plaže, eksotična slikovitost, kamor pobegnete v svojo pravljico.

Four Seasons Resort Seychelles

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa Sejšeli

Ekskluzivno unikaten, tik za mejo niza koralnih grebenov, sredi zelenega hribovja. Na otoku legend, mistike in zasanjane tropske lepote, nekoč domovanja piratov in plantaž, danes otoka luksuznega resorta, ki razume jezik dvojine. 

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Constance Lemuria Sejšeli

Ekskluzivna lokacija, unikatna lepota. Profesionalno golf igrišče, harmonija narave in človeka, ki spleta nepozabne spomine. Slika idilične impresije osvobaja čute ter postavlja standarde luksuzu in udobju.

Constance Lemuria

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare Sejšeli

Hotel s prefinjenim okusom, ki ga črpa iz neokrnjene narave, zelenega otoškega dragulja sredi oceana in standarda evropske elegance. Z njimi piše scenarije nepozabnim počitnicam ali medenim tednom. 

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare
Želite ponudbo? Pišite nam.

Fregate Island Private Sejšeli

Romantična večerja v vrhovih dreves, pogled bisernega odseva lune v morju. Udobje zasebnega otoka, kjer se flora in favna razkrivata v vsem svojem izobilju in luksuz v vsem svojem sijaju. 

Fregate Island Private

Banyan Tree Sejšeli

Košček otoka, ki sta se mu pustila zapeljati tudi Peter Sellers in George Harrison. Pogledu na avtohtona drevesa takamaka in neokrnjeno naravo, pristno, razgaljeno v vseh svojih čarih, se je pač težko upreti.

Banyan Tree

Constance Ephelia Sejšeli

Hišice, posute po rajskem vrtu, sredi bujnega rastja, v bližini čistega morja modrozelene lagune in plaž iz finega belega peska. Tu stoji hotel z največjo spa vasico v Indijskem oceanu, zavezan uresničevanju sanj. 

Constance Ephelia

The H Resort  Sejšeli

Brezčasna klasika na valovih tradicije, kjer jadra lovijo piš otoške romantike. Kjer čuti spontano zaigrajo in zaplešejo z igrivostjo tropskega šarma ter z neskončnostjo modrozelenih odtenkov. Hotel, ki tlakuje pot avtentičnim doživetjem.

The H Resort

Six Senses Zil Pasyon Sejšeli

Unikaten, intimen, trajnostno in ekološko naravnan. Neminljive vrednote resorta v objemu naravne scenografije, ki čara sanjske prizore. Ti razvajajo čute in v udobju mehkobe belega peska med prsti zapeljejo v brezčasno doživetje.

Six Senses Zil Pasyon