Details make the difference...
Sejšeli

Prizorišče najlepših spontanih iger narave, z bogatim rastlinskim in živalskim svetom. Eksotična dežela v Indijskem oceanu s 155 otočki, v naročju belih peščenih plaž in koralnih grebenov, tu in tam posutimi z velikimi granitnimi skalami, ki krasijo veličastni pogled na otočje. Otok z bogato piratsko zgodovino in kulinarično tradicijo.

Namestitve
Sejšeli
Four Seasons Resort Seychelles

Luksuzno doživetje sredi džungle. Vile v vrhovih drevesnih krošenj, ki gnezdijo v hribovitem pobočju. Zasebni neskončni bazeni, romantični trenutki v dvoje. Samotne plaže, eksotična slikovitost, kamor pobegnete v svojo pravljico.

Four Seasons Resort Seychelles
Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Ekskluzivno unikaten, tik za mejo niza koralnih grebenov, sredi zelenega hribovja. Na otoku legend, mistike in zasanjane tropske lepote, nekoč domovanja piratov in plantaž, danes otoka luksuznega resorta, ki razume jezik dvojine. 

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa
Constance Lemuria

Ekskluzivna lokacija, unikatna lepota. Profesionalno golf igrišče, harmonija narave in človeka, ki spleta nepozabne spomine. Slika idilične impresije osvobaja čute ter postavlja standarde luksuzu in udobju.

Constance Lemuria
Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare

Hotel s prefinjenim okusom, ki ga črpa iz neokrnjene narave, zelenega otoškega dragulja sredi oceana in standarda evropske elegance. Z njimi piše scenarije nepozabnim počitnicam ali medenim tednom. 

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare
Imate dodatno vprašanje glede namestitve?
Fregate Island Private

Romantična večerja v vrhovih dreves, pogled bisernega odseva lune v morju. Udobje zasebnega otoka, kjer se flora in favna razkrivata v vsem svojem izobilju in luksuz v vsem svojem sijaju. 

Fregate Island Private
Banyan Tree

Košček otoka, ki sta se mu pustila zapeljati tudi Peter Sellers in George Harrison. Pogledu na avtohtona drevesa takamaka in neokrnjeno naravo, pristno, razgaljeno v vseh svojih čarih, se je pač težko upreti.

Banyan Tree
Constance Ephelia

Hišice, posute po rajskem vrtu, sredi bujnega rastja, v bližini čistega morja modrozelene lagune in plaž iz finega belega peska. Tu stoji hotel z največjo spa vasico v Indijskem oceanu, zavezan uresničevanju sanj. 

Constance Ephelia
The H Resort

Brezčasna klasika na valovih tradicije, kjer jadra lovijo piš otoške romantike. Kjer čuti spontano zaigrajo in zaplešejo z igrivostjo tropskega šarma ter z neskončnostjo modrozelenih odtenkov. Hotel, ki tlakuje pot avtentičnim doživetjem.

The H Resort
Six Senses Zil Pasyon

Unikaten, intimen, trajnostno in ekološko naravnan. Neminljive vrednote resorta v objemu naravne scenografije, ki čara sanjske prizore. Ti razvajajo čute in v udobju mehkobe belega peska med prsti zapeljejo v brezčasno doživetje.

Six Senses Zil Pasyon