Tajska

Kraljevina z bogato zgodovino in kulturo, toplino pristnih nasmehov in odlično hrano, ki slovi po vsem svetu, ustvari nepozabne spomine. Dežela templjev leži v jugovzhodni Aziji in vas poveže z naravno pristnostjo. Utripi velikih mest, spokoj tradicionalnih vasic, eksotika otokov in tropska džungla ponujajo različna doživetja dežele, ki pušča sledi vsakič, ko jo obiščete.

Namestitve

Tajska

Six Senses Samui Tajska

Mirno romantično skrivališče, ki s hriba počasi vijuga proti morju. Kokosov otok, ki tako skrbno skriva še neobljudene koščke pod soncem. Butični hotel, ki s šestim čutom poskrbi za svoje goste. Usklajen z naravo, v sinergiji s kulturo.

Six Senses Samui
Želite ponudbo? Pišite nam.

Mandarin Oriental Bangkok Tajska

Hotel je v 140-ih letih delovanja izpilil storitve do popolnosti in postal legenda Orienta. Brezčasen, eleganten, veličasten. Del mozaika tajske kulture in zvesti spremljevalec njene zgodovine, ponuja doživetje orientalskega prestiža, vrednega tisočerih zvezd.

Mandarin Oriental Bangkok

Four Seasons Resort Koh Samui Tajska

Avtentična doživetja, popolne storitve. Kjer se združijo sonce, morje, džungla in hribovje, je prostor pristne otoške romantike. Eksotičnih tajskih okusov, nepozabnih medenih tednov, družinskega oddiha in dolgih popotovanj v sproščeno sanjarjenje. 

Four Seasons Resort Koh Samui