Oman

Al Jabal al
Akhdar Anantara

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
pristna doživetja
Al Jabal al Akhdar Anantara
Al Jabal al Akhdar Anantara

Luksuz v višavah Omana, sladki pobeg v intimo in osupljivi razgled z vrha kanjona. Hotel med skalnatimi gorami, iz katerih je vzklil kot kalček elegance in prestiža. 

Njegova arhitekturna zasnova meša tradicionalne elemente s sodobnim dizajnom, njegove storitve se kujejo v zvezde na nebu. Pustolovska lokacija, ki navdušuje vse občudovalce estetike narave, okuševalce vrhunske hrane in iskalce miru ter spokoja. 

Nastanitev

V sobah z razgledi na kanjon in vilah z zasebnimi bazeni arabski luksuz pridobiva svojo obliko. Vznika v prostornosti, radodarnosti razkošja notranje opreme in v sodobnem dizajnu s čistimi linijami. 

S prefinjenimi podrobnostmi arabske elegance in toplimi odtenki sobe utelešajo bistvo destinacije. Prisegajo na udobje, omamno sprostitev in zasebnost. Ter ponujajo razkošje v luksuznih kopalnicah s kopalnimi kadmi, kraljevskih posteljah in dotiku prestiža.

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Bazen
Center dobrega počutja
Fitnes
Izbrana kulinarika
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Wi-Fi
Aktivnosti

Oglejte si hribe in doline, obiščite tradicionalno arabsko tržnico, pa samotne poljedelske vasice in raziščite starodavno mesto Nizwa, ki mu je bil v letu 2015 podeljen naziv »prestolnica islamske kulture«. Zaplavajte v bazenu, odpravite na gorsko kolesarsko turo, prepustite se barvam sončnih zahodov, ki se prelijejo čez skalno gorovje. Pozdravite jutro z jogo, večer pa pospremite s partijo tenisa. Za otroke je poskrbljeno v Asfour Kids Clubu, kjer v varnem okolju sklepajo nova prijateljstva in ustvarjajo skozi igro. 

Spa

Razvajanje, lepota, sprostitev in celostno dobro počutje oblikovano po meri. Odmislite hiteči svet v jakuzziju, prepustite se spretnim rokam profesionalnih maserjev. Očistite telo v savni, podajte se v tradicionalni hammam. Sprostite napetost in preženite utrujenost s terapijo z vročimi kamni in se obdajte s poživljajočimi vonji aromatičnih olj.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Al Qalla
Bella Vista
Al Baha
Al Burj
Al Maisan

Hotel ima tri restavracije s tradicionalno in globalno kulinariko, kavarno in bar. 

Postreže s tradicionalno kulinariko regije, jo nadgrajuje s skrivnimi recepti Omana in arabskega sveta. S svežimi lokalno pridelanimi sestavinami. 

Poezija razgleda, kjer se srečata nebo in voda. Ob neskončnem bazenu se naužijte  avtentične Italije s sodobnim priokusom. 

Sproščeno okolje za opoldanska srečanja, užitki ob jutranji kavi, sveže iztisnjenih sokovih in prigrizkih. 

Dizajn navdihujejo omanske značilne utrdbe, vsebino pa tradicionalen maroški način sproščanja. Ob omamnih vonjih čajev, kav in izbranih pijač. 

Postreže z okusi z vseh kotičkov sveta. Arome Indije, Azije in Arabije spremlja presunljiv razgled na kanjon. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan