Maldivi

Anantara Dhigu
Resort

Cena
od 2.778 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Villa"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Anantara Dhigu Resort

Otoček na atolu Južnega Maleja je odet v bogastvo narave. Ta obdaja hotel, kjer vas pričakujejo svetovno prepoznane spa in wellness storitve, kulinarične poezije, tropska romantika in eksotična sproščenost. 

Arhitekturni dizajn izraža mirnost otoškega življenja in hkrati polni s tropsko energijo, ki jo lahko pretvorite v neskončne možnosti aktivnosti, ki se ponujajo. Z luksuznimi vilami na obali in nad oceanom, ki srkajo sonce in pijejo morje. Hotel je od mednarodnega letališča mesta Male oddaljen 25 minut vožnje s čolnom. 

Nastanitev

Vile in suite, ki igrajo simfonijo tradicionalnega maldivijskega in elegantnega dizajna. Na plaži, stoječe nad oceanom ali takšne okrašene z zunanjim bazenom. Priročno, kadar potrebujete takojšnjo ohladitev. Pa luksuzno udobna notranjost, ki ji za navdih služi morska barvna prostranost, poudarja pa jo dekor tradicionalne ročne lesne obrti.

Z velikimi posteljami in prostornimi kopalnicami, kjer se sprostite v popolni zasebnosti. Tudi na svoji terasi, kadar ne lovite sončnih žarkov na zasebnem palubju. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Čistilnica
Klub za otroke in najstnike
Naprava za pripravo kave in čaja
Organizacija aktivnosti in izletov
Teniško igrišče
Varstvo otrok
Aktivnosti

Maldivi ponujajo nešteto možnosti odkrivanja podvodnega življenja. Pridružite se potapljačem in občudujte morsko življenje koralnih grebenov, posvojite koralo in spremljajte njeno rast. Obrnite vsak kamen na otoku, sprehodite se po tržnicah Maleja, odkrijte bližnje otoke in otočke. Privoščite si dozo adrenalina na surfu, preizkusite potrpljenje na ribolovu, premagajte strah pred višino in se nad morje dvignite s padalom. Medtem se otroci v Children´s Clubu zabavajo v hišici na drevesu, plezajo in zasluženo počnejo vragolije. Pod nadzorom, seveda. 

Spa

Anantara oziroma filozofija »brez konca« pomeni Anantara Spa centre, razširjene po vsem svetu, ki jih odlikujejo brezčasne tradicionalne tehnike zdravljenja in sprostitve, s katerimi ponovno najdete harmonijo telesa in uma. V oazi lepote se zavijte v najbolj eksotične eliksirje in vonje, preizkusite sprostitvene masaže in tretmaje, ki koži vračajo sijaj in pridih mladosti, duša pa naj najde mir, opazen tudi od zunaj.  

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Sea. Fire. Salt
Terazzo
Aqua
Baan Huraa
Origami

Hotel ima sedem restavracij od mediteranske, tajske in japonske kulinarike ter bar z lahkimi prigrizki in izbranimi koktajli.

Leseno palubje nad oceanom je sočasno križišče okusov in stilov. Izberite najljubše, preizkusite nove. Žar, tandoori, vok ali ogenj so ustvarjalci drugačnih okusov rib, jastogov, škampov.

Intimna atmosfera, osvetljena z gibajočo svetlobo sveč. In italijanske specialitete. Domače rižote, testenine in izbor vrhunskih vin. Popoln večer.

Sprostite čute ob gibanju vode bazena in z lahkimi prigrizki ob popoldnevih, v večer pa naj vas pospremijo barve sončnih zahodov ter izbranih koktajlov.

Avtentična, božanska, tajska. Poklon tradiciji, ki ustvarja prvovrstne okuse.

Odkrijte okuse Japonske, zveste svoji kulinarični tradiciji in mojstrski ostrini, ki potešijo tudi oči.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč