Santorini

Andronis Luxury
Suites

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Dragulj narave
Andronis Luxury Suites
Andronis Luxury Suites

Hotel se nahaja v idilični vasici Oia s pogledom na Egejsko morje. V bližini najdete živahno življenje, pa tudi intimo. Stoji na robu kalderskega klifa in je očarljivo vklesan v pečino, po kateri se kot sestavljanka navzgor vijejo hišice, ki se zlagajo v hotel. Izjemno. 

Luksuzne suite in vile v svoji razkošni lepoti pač ne morejo ostati neopažene in so dobitnice prenekaterih nagrad. Spremljajo jih vrhunske storitve spa centra in avtentične kulinarične ponudbe. Hotel je 30 minut oddaljen od letališča in pristanišča Athinios. 

Nastanitev

Z višine pogledujejo proti egejskemu morju. Večinoma so zgrajene v kikladskem arhitekturnem stilu, obdane s pridihom morske romantike s spremljajočo noto prestiža. Njihovo notranjost navdihuje sodobni minimalizem z barvnimi detajli. 

Funkcionalne in udobne, prostorne, s sodobno opremljeno kopalnico in ogromno teraso. Raznolike vrste vil in suit vključujejo izbiro med zasebnim bazenom, bazenom v jami, pa notranjim ali zunanjim jacuzzijem. Po navdihu.

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Bazen
Center dobrega počutja
Kopalni plašč in copati v sobi
Organizacija aktivnosti in izletov
Sobna strežba 24/7
Wi-Fi
Aktivnosti

Privoščite si potovanje po otoških vinogradih, ki vas bo ob spremstvu sommelierja nagradilo s prvovrstnimi okusi. Pomirite nakupovalno slo in iz prve roke preverite ponudbo grških in mednarodnih dizajnerjev. Podružite se z domačini, naj vam razkrijejo lepoto otoške kulture. Zaplavajte v bazenu ali morju in se prepustite grškemu soncu. Zvečer pa si ob soju sveč privoščite romantično večerjo. 

Spa

Z utelešenjem skoraj zenovske energije otoka, vas center Mare Sanus Spa vabi h globoki relaksaciji in obredom pomlajevanja. Pospremi vas na pot iskanja ravnotežja, ki se manifestira v notranjem in zunanjem zdravju. Posezite po naravnih produktih, ki jih koža hvaležno sprejme. Pomladite jo z obraznimi terapijami in liftingi, sprostite se s spa rituali, sami ali v dvoje se prepustite masaži. 

Izbor restavracij in barov
Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan