Maldivi

Per Aquum
Huvafen Fushi

Cena
od 6.428 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Villa"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Per Aquum Huvafen Fushi

Huvafen Fushi, v prevodu »sanjski otok«, je zaseben otok v maldivijskem otočju. Luksuzni resort, ki v resničnost spreminja sanje o nebeških okusih, prestižni sprostitvi, pustolovščinah in čistemu odklopu od dražljajev zunanjega sveta.

Sanje v barvah modre, bele in turkizne vas pričakujejo na atolu severnega Maleja, 30 minut vožnje s čolnom od mednarodnega letališča, v romantičnih hišicah, posejanih po otočku. Prostor za sanjske poroke, medene tedne in nepozabna družinska doživetja. 

Nastanitev

Luksuzni bungalovi in paviljoni, opremljeni z zvezdnatimi večeri in tropskimi sončnimi žarki. Pa zasebnim bazenom, bližino morja, kraljevskimi posteljami, kopalnicami z dežno prho in zasebnim palubjem za sončenje.

Na obali ali stoječi nad morjem, v njih najdete luksuzno udobje, prostornost, svetlobo in sodoben dizajn, ki se zliva z maldivijsko tradicijo. Odvrzite zadržke, tu vas čaka popolna zasebnost. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Čistilnica
Hitri check in/out
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Naprava za pripravo kave in čaja
Športni vodni center
Varstvo otrok
Aktivnosti

Raziščite širni Indijski ocean s kajakom, kanujem in katamaranom, ali pa si ga oglejte iz ptičje perspektive in pobegnite z otoka s hidroplanom. Oglejte si podvodne koralne grebene, posvojite koralo in spremljajte njeno rast tudi po tem, ko odidete z otoka. Uprite se težnosti in izkusite občutek lebdenja v bazenu z visoko koncentrirano solno vodo, edinim te vrste na otočju. Pa seveda, brez potapljanja ni dopusta na Maldivih. In brez ležanja v udobnih naslanjačih in zofah tudi ne gre. Pa večernih romantičnih sprehodov, bosih nog v belem pesku in tropskih sončnih zahodov. Seveda, neprimerljivi Maldivi. 

Spa

Drugačen, izviren, nekaj metrov pod vodo. Lime Spa je edini spa na Maldivih, ki ponuja tretmaje s hialuronskim kisikom avstralskega proizvajalca Intraceuticals, ki poskrbi za brezhibno in napeto kožo. Prepustite se obredom, ki obnavljajo, čistijo in sproščajo, pa tudi profesionalnim masažam, ki izvirajo z vzhoda. Morda ujamete gostujoče zdravilce in občutite moč Reikija ter okrepite auro s Qi-jem.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Celsus
Fogliani´s
Raw
Vinum
Umbar

Hotel ima pet restavracij s presnimi, tropskimi in italijanskimi okusi, vinsko klet in bar z izbranimi koktajli.

Košček maldivijskega jastoga, okus tropskih sorbetov, začinjenih tajskih specialitet, najboljših sadežev morja in neskončnih tropskih večerov.

Vedno je pravi čas za okušanje pizz iz krušne peči, pod krošnjami kokosovih palm. Nekatere stvari enostavno gredo skupaj.

Presne radosti. Avtentične. Inovativne. Popolnoma organske.

Vstopite v podzemno jamo zakladov. Več kot 6.000 različnih vrst najbolj prefinjenih vin, skritih zakladov trte in poezije okusov.

Začnite večer z eleganco dizajnerskih koktajlov, mogoče s cigaro in ritmi otoka.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan