Dubaj

Atlantis the Palm

Cena
od 2.018 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x nočitev z zajtrkom
  • Namestitev v "Deluxe room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Atlantis the Palm

Hotel na unikatnem Palminem otoku, ki sta ga ustvarila človeška domišljija in znanje. Tu spoznate morske leve in delfine, sprostite zavore v vodnem parku, razkrijete mit o Atlantisu in si ogledate veliki akvarij. 

Ulovite korak z dogodivščinami, sledite intuiciji in nepozabne trenutke delite s svojimi dragimi. V hotelu za družinske oddihe in pobege v dvoje se priklopite na frekvenco živahnega nočnega življenja, ali pa se pustite razvajati v spa centru. Doživetja, ki jih za vedno odnesete s sabo.  

Nastanitev

Eleganten dizajn, ki vas posrka v čisto luksuzno udobje. Sobe, suite in ekskluzivne suite. Sodobne, s subtilnim pridihom arabskega stila tu in tam, v detajlih. Navdušujejo se nad oceanom, barvitimi detajli in vzorci, ki živijo v bogatih tkaninah. 

Večina sob je med seboj povezanih, kar je še posebej priročno za družine. Vrhunec luksuza predstavljajo predsedniške in podvodne suite z nepozabnimi razgledi na  življenje pod morsko gladino. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Fitnes
Klub za otroke in najstnike
Luksuzni prevoz z/na letališče
Sobna strežba 24/7
Športni vodni center
Varstvo otrok
Aktivnosti

Podajte se na teniško igrišče, poležavajte na plaži, postavite peščene gradove, ohladite se v morju. Zaplavajte z delfini, občudujte morske leve, prebudite otroško veselje v sebi in se poženite po toboganih vodnega parka Aquaventure. Če vas zanima ptičji pogled na svet poletite s helikopterjem nad Dubajem. V akvariju si oglejte podvodni svet, odpravite se na  izlet z jahto ali luksuznim čolnom. Kids Club pa poskrbi za otroške aktivnosti, kjer se ti predajajo ustvarjanju in zabavi, najstnike pa v klubu Rush pričakuje plesišče, prostor za druženje in interaktivne igre.

Spa

Ko vstopite v sobane ShuiQi Spa, vse postane mogoče. Počitek, sprostitev, razvajanje čutov. Prepustite se tradicionalnim japonskim ritualom in odpotujte v svet nekje tam daleč. Negujte kožo in oblikujte telo s Shiseido izdelki, hvaležno bosta zasijala. Tehnike obrazne nege zavrtijo kazalce nazaj, masaže pa se zoperstavijo napetostim, ki jih prinaša sodobno življenje. 

Izbor restavracij in barov
Bread Street Kitchen & Bar
Ossiano
Nobu
Ronda Locatelli
Asia Republic

Zvezdniška kuhinja Gordona Ramseya je dobila svoje mesto tudi v Dubaju. Preizkusite britanske specialitete s prefinjeno kreativnim preobratom. 

Restavracija pod vodo, s prečudovitim pogledom na življenje lagune. Sveža morska hrana v najbolj luksuznem prostoru za prefinjene večerje v mestu. 

Sprostite se v elegantnem ambientu, ob domišljenih japonskih specialitetah, ki Dubaju prinašajo nov, svež veter. 

Avtentična italijanska kuhinja, klasično definirana, kjer ob pizzah in testeninah uživa vsa družina.

Kjer bogata kulinarična zgodovina vzhoda pridobiva svojo obliko, svoj okus in vonje. Okusite bogastvo sestavin v sproščenem ozračju.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč