Sejšeli

Banyan Tree

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Eksotična fantazija
Banyan Tree
Banyan Tree

Kjer gnezdijo morske želve, tam sta doma otoška romantika in luksuzni hotel, zasnovan v tradicionalnem kreolskem stilu. Je zaprisežen ohranjevalec avtentičnosti arhitekture, kulture, narave in vrhunskih storitev za svoje goste. Postreže vam z vrhunskimi spa storitvami, zvabi v gurmanski ples svežih in organskih sestavin, da osvobodi romantične čute.

60 šarmantnih vil, posejanih po bujni plantaži, pričara pristno izkušnjo otoškega življenja. Svoj prostor je hotel našel v zalivu Intendance na otoku Mahé, ki je od mednarodnega letališča oddaljen 10 kilometrov.

Nastanitev

Vznikajo iz pobočja hriba, med kamni in rastjem ter ponujajo luksuzno zatočišče, ki si ga delite samo s svojimi dragimi in s pristno eksotično lepoto. Prostorne in udobne, kjer se srečujeta sejšelski in sodobni dizajn.

Z velikimi kopalnicami, kopalno kadjo, prestižno prho in kraljevskimi posteljami. Pa z verando, ki jo delite z nebeškim razgledom na divje rastje okoliškega hribovja ali Indijski ocean in z zasebnim bazenom, ki ga ni treba deliti z nikomer.

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Izbrana kulinarika
Mini bar
Naprava za pripravo kave in čaja
Organizacija aktivnosti in izletov
Teniško igrišče
Wi-Fi
Aktivnosti

Obiščite botanični vrt, ki ga je leta 1901 ustanovila kraljica Victoria in spoznajte bližnji organski vrt. Raziščite glavno mesto, ustavite se na lokalni tržnici, odkrijte bogato sejšelsko kulturo in začutite utrip mesta. Pridružite se kuharski delavnici in vstopite v zaodrje bogate kulinarične tradicije. Odkrijte sosednje otočke in izkusite pristno otoško življenje. Lotite se vodnih športov, zaplavajte v neskončnem bazenu, odigrajte partijo tenisa ali pa samo uživajte v romantičnem oddihu.

Spa

Naročje tropskega miru pomaga dosegati notranje ravnovesje. Igra se s čuti, jih oživlja. Telo se odziva na vonje in zdravilne učinke naravnih sestavin. Privoščite jim Royal Banyan tretma, ki črpa iz tradicionalnih akupresurnih tajskih masaž, sprostitev stopnjuje s toplim ingverjevim pilingom in ingverjevo ter ovseno kopeljo. Tako telo, um in duša zaplavajo v mirno sobivanje.

Izbor restavracij in barov
Au Jardin d´Epices
Chez Lamar
La Varangue
Saffron
Pool Bar

Izostrite čute ob eklektični fuziji okusov in arom tradicionalne kreolske kuhinje, ki prinaša odlične morske specialitete, lahka kosila in hrustljave solate.

Tradicionalne kreolske dobrote, nebeški okusi in prijetni pogledi. S pridihi karibske, afriške in indijske gurmanske mavrice.

Sprostite se v toplini lesa in kremnih odtenkov, ki združujejo romantiko in gastronomske užitke. Okrepite se z lahkimi prigrizki, grižljaji Azije in osvežite s hladnimi pijačami.

V znameniti hotelski restavraciji preizkusite večkrat nagrajene recepte, ki navdih črpajo na Tajskem, osvajajo zahtevne okuse in kradejo srca.

Popestrite popoldneve s kančkom umetniške obrti - s sadnimi koktajli in osvežilnimi prigrizki.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč