Maldivi

Baros
Rajske počitnice sredi indijskega oceana

Cena
od 3.552 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz na Maldive
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Deluxe Villa"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Baros
Baros, Maldivi

Majhen koralni otoček v Indijskem oceanu z idilično pokrajino, ki je odlična sopotnica romantičnim pobegom v dvoje. Ob odprtju leta 1973 je bil eden od le treh resortov na Maldivih, še danes pa ga vodi ista družina domačinov, zavezana ohranjanju njegove pristne neokrnjenosti. Hipnotičnega modrega morja in tradicionalnega maldivijskega gostoljubja. 

Tu pobegnete v zasebnost čistega prestiža, ki izhaja v majhnih serijah. Do Barosa na Maldivih vas pripelje 25 minutna vožnja s čolnom od mednarodnega letališča v mestu Male. Daleč od ponorelega sveta, blizu eksotičnega raja.

Sobe

Vile se zgledujejo po tradicionalnem otoškem dizajnu. Zgrajene z rokami lokalnih obrtnikov, ki so za strukturo uporabili naravne materiale peščenega kamna in lesa. Izobilje udobja se elegantno zliva z okolico bujnega tropskega rastja Maldivov. Notranjost je sodobno opremljena, dopolnjujejo pa jo velika okna, ki osvetljujejo prostor z naravno svetlobo.

Maldivi, vila v tradicionalnem otoškem dizajnu
Maldivi, soba v tradicionalnem otoškem dizajnu

Vse vile imajo zasebno verando ali prostore za sončenje ter prostorne kopalnice, opremljene s kopalno kadjo in ločenim tušem. Pot z verande ali lesenih stopničk vodi naravnost v naročje lagune.  

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Center dobrega počutja
Izbrana kulinarika
Masaža in spa v sobi
Naprava za pripravo kave in čaja
Osebni butler 24/7
Samo za odrasle
Aktivnosti

Odkrijte prečudovito maldivijsko otočje in se odpravite na ekskurzije, ki jih ponujajo v resortu. Eno takšnih vključuje tudi potovanje s tradicionalno devetnajst metrov dolgo ročno izdelano ladjo, v slogu tradicije Maldivov. Potopite se v podvodno pravljico črnega koralnega grebena, na tradicionalen način ribarjenja ujemite svojo večerjo, odplujte po nakupih v glavno mesto ali pa na zasebno kratko križarjenje, ki ga zaključite z romantično večerjo na čolnu. 

Spa

Sprostite se na eni izmed številnih azijskih terapij z vrhunskimi izdelki in znanjem profesionalnih terapevtov. Odkrijte vrednost osebnega pristopa k zdravljenju, negovanju in sproščanju. Privoščite si masažo, prekrvavite telo s pilingi, nahranite lase in kožo ter se podajte v svet Ayurvede in vonjev zeliščnih oljnih ekstraktov. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
The Lighthouse Restaurant
Cayenne Grill
Lime Restaurant
Lighthouse Longe
Sails Bar

Hotel ima tri restavracije s tradicionalno, azijsko in mednarodno kulinariko in dva bara z lahkimi prigrizki, koktajli, izborom vin in žganih pijač. 

Otoška ikona v obliki paviljona nad Indijskim oceanom je zaprisežena užitkom ob gurmanskih doživetjih in okušanju najbolj izbranih vin. 

Sedenje nad vodo, užitki ob izbranih lahkih kosilih in pizzah iz krušne peči, hrustljavih solatah, zavitkih, svežih sendvičih in jedeh z žara, je posebna izkušnja počitnic na Maldivih.

Oblika s pridihom sodobnega stila in kulinarična vsebina, ki jo narekujejo okusi Azije.

Elegantna atmosfera in vrhunska ponudba šampanjcev in koktajlov ob spremstvu kanapejev polepšajo pogled na sončni zahod.

V naročju udobnih stolov v osrčju otoka, ki ga ob večerih romantično obarvajo barve sončnega zahoda, se sprostite ob koktajlih, aperitivih, vinih in žganih pijačah.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč