Madonna di Campiglio

Biohotel Hermitage

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Svoboda srca
Biohotel Hermitage
Biohotel Hermitage

V letu 1999 je iz malega hotela zrastel prvi luksuzni biohotel v Trentinu, v celoti zgrajen iz naravnih materialov. Sredi gozdov, ki vonj po lesu prinašajo v notranjost, v brezčasnem stilu gorske elegance. Roko si podajata z arhitekturo in izborom materialov. Tako gostom zagotavlja kar najbolj zdravo bivanje, sočasno pa ne pozablja na udobje in prestiž.

Hotel stoji tik izven centra mesta Madonne di Campiglio, pa tik poleg gozda in gora, ki vabijo k raziskovanju, smučanju in športnim aktivnostim. Z bazenom, ki krade panoramski pogled na Dolomite in gurmanskimi užitki, vrednimi Michelinove zvezdice.  

Nastanitev

Kot bi spali sredi gozda, pa vendar v varnem naročju tople sobe. Odlikuje jih eleganten dizajn po navdihu gora, ki ob večerih ustvarja romantično atmosfero. To soustvarja vonj po lesu, brez toksičnih substanc in elektromagnetnega onesnaževanja. 

Z razkošnim udobjem velikih postelj in velikih kopalnic, nekaterih z balkonom in teraso, kjer se lahko nadihate svežega gorskega zraka. Sodobne, spokojne, elegantne. 

Aktivnosti

Pridružite se zimski idili, ki se kopa v izobilju snega. 150 km prog na Brenta Dolomites, kjer so se za zmago borila največja imena belih strmin, osvojite s smučanjem ali deskanjem. Odpravite se na vodene pohode po gorskih poteh, prisluhnite tišini, miru. Odkrijte Madonno di Campiglio na tekaških smučeh, ob poletjih pa izkoristite naravo za sprehode, treking in gorsko kolesarjenje. Bližina vodovja omogoča rafting, bližina igrišč za golf pa odlično priložnost za igro. 

Spa

V spremstvu nežne glasbe, obdani z dišavno avro, se prepustite izurjenim rokam. Sprostite napetosti z masažo, očistite telo v savni ter tradicionalni zeliščni turški kopeli. Izkusite blagodejne učinke poležavanja v toplem bazenu, s panoramskim razgledom na pomirjujoče vrhove Dolomitov, ki se jih lahko skoraj dotaknete. V dvojini imajo še poseben čar. 

Izbor restavracij in barov
Stube Hermitage
Vinska klet
Hermitage Restaurant

Michelinova zvezdica, nostalgična atmosfera in šef Terry Giacomello. Paša za oči, presežek okusov, mir v srcu. 

Tradicionalna kamena klet, ki zagotavlja popolne pogoje plemenitemu staranju vin. Sommelier vas popelje na popotovanje prefinjenih okusov vinske kapljice.

Hrana, ki izostri čute in ustvari nepozabno dogodivščino. Šef Giovanni D'Alitta razume umetnost kulinarike, njenih tonov in sekvenc, ki igrajo prečudovito melodijo. Sveže sestavine, biološke, izbrane. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč