Francoska Polinezija

The Brando

Rajsko otočje
The Brando
The Brando

Hotel stoji na sanjskem zasebnem otoku Tetiaora, atolu, ki ga obkrožajo manjši otočki, obdani s kristalnim morjem in bogato floro in favno. Na belih peščenih plažah, pod bujnim tropskim rastjem, kjer se pogosto ustavijo morske želve in eksotične ptice, najdete brezskrbni luksuzni oddih in romantično razvajanje čutov, ki jih spremljajo vrhunska tradicionalna in francoska kulinarika.

 Z izbranimi sestavinami, ki zrastejo na njihovem organskem vrtu. Hotel deluje po načelih trajnosti in varovanja najbolj čudovitih kotičkov narave. Otok je od Tahitija oddaljen 20 minut leta z zasebnim letalom.

Nastanitev

V bogatih otoških vrtovih se eno-, dvo- ali trosobne vile spoštljivo zlivajo z okoljem. Narejene iz lesa, ki jih povezuje z naravo, izžarevajo spoštovanje do polinezijske kulture in tradicije. Posejane so ob plaži, kjer imate tudi svoj zasebni kotiček za ležanje. 

Z zasebnimi bazeni za namakanje in zunanjimi prostori za sproščeno posedanje in obedovanje. Vile so udobno opremljene z mehkim pohištvom, s prostornimi spalnicami in z velikimi okni, skozi katere lahko občudujete fascinanten razgled. Zgrajene iz materialov, ustvarjenih po načelih čiste, obnovljive energije.

Za vaše udobje
Izbrana kulinarika
Kopalni plašč in copati v sobi
Luksuzni prevoz z/na letališče
Organizacija aktivnosti in izletov
Prijazen okolju
Sobna strežba 24/7
Wi-Fi
Aktivnosti

Prekolesarite otok, odigrajte tenis, občudujte popolno sinergijo sobivanja otoške flore in favne. Zaveslajte na deski, zlijte se z morjem in občutite, kako je resnično biti del narave. Mogoče vam pot prekrižajo prijazne morske želve in pisane tropske ribice. Kanu in kajak sta odlični, okolju prijazni prevozni sredstvi in z njima brez slabe vesti zarežete v morske valove. Potapljanje pa vas obdari z izjemnim razgledom na podvodne vrtove koralnega grebena.

Spa

Obljuba nebeške pomirjenosti, ki jo oddaja naročje naravnega bogastva vas čaka v centru Varua. Prepustite se lepotnim ritualom z dolgo tradicijo, ki izvirajo iz holistične filozofije. Notranji mir, harmonijo in ravnotežje najdete s taurumi masažo, ki globoko pregnete napeto telo, pa indijsko masažo glave in nego obraza z ekstrakti mineralov morja. Vse z etičnimi in ekološkimi izdelki, prijaznimi do okolja.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Beachcomber Cafe
Les Mutines by Guy Martin
Bob´s Bar

Hotel ima dve restavraciji s polinezijsko in francosko kuhinjo ter bar z raznovrstno ponudbo pijač.

Fuzija okusov Polinezije, francoske kuhinje, svežih sestavin in ustvarjalnosti kuharske roke je recept za nepozabno doživetje.

Dve Michelinovi zvezdici, ki vas v duhu popeljeta v Francijo, vinska klet izbrane kapljice pa vas popelje na popotovanje po svetu.

Marlon Brando je ob koncu delovnega dneva pogosto posedel z Bobom. Ob klepetu, smehu in ohlajenih pijačah, mirnosti in lepoti otoka. Bar v čast Bobu.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč