Dubaj

Burj al Arab

Cena
od 2.555 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče z luksuznim vozilom
  • 3 x nočitev z zajtrkom
  • Namestitev v "One - bedroom deluxe suite"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Burj al Arab
Burj al Arab

Arhitekturna ikona sodobnega Dubaja, ki z obliko jadra presega standarde. Simbol prestižnega življenjskega stila, vsega kreativnega in vznemirljivega, ki ga nadgrajuje s slovito teraso v višavah hotela. Na njej med namakanjem v bazenu s pogledom zaobjamete prostrano morje, obstojite ob razgledu na celoten Dubaj in se potopite v gurmanske užitke. 

Ob večerih je romantično obsijan s svetlobo sončnega zahoda, ki odseva na pročelju. Nanj zbira nepozabne vtise, zaobjame čute in jih mehko dvigne v nebo, kjer se poigrajo z vetrom in odplujejo novim avanturam naproti.

Nastanitev

Prestiž potrebuje svoj prostor. Veliki oder, kjer zasije v vsem svojem bogastvu, ki ga ilustrirajo pravljični odtenki barv in vzorcev, udobno in mehko pohištvo ter bogate teksture blaga, ki suitam podarjajo toplino in gostoljubje.

Arabska eleganca, svetloba in prostornost so temelj prestižnega bivanja, ki ga plemeniti razkošen razgled na zaliv. Udobno se namestite, sprostite in uživajte v zlatih trenutkih življenja. 

Za vaše udobje
Concierge service
Cvetni aranžmaji v sobi po naročilu
iPad v sobi
Masaža in spa v sobi
Nespresso kavni avtomat
Osebni butler 24/7
Sobna strežba 24/7
Aktivnosti

Z družino se odpravite v Wild Wadi vodni park in sprostite na toboganih. Zgodovina, kultura, Dubaj ponuja na tisoče edinstvenih dogodivščin. Odpravite se na izlet v puščavo, oglejte si mesto, galerije in muzeje, raziščite možnosti, ki jih ponuja množica nakupovalnih centrov in prestižnih butikov. Osvojite prvorazredna igrišča za golf, zajadrajte v modro morje, lotite se potapljanja, vodnega smučanja, ribarjenja in odveslajte s kajakom. Za otroške aktivnosti pa poskrbijo v Sinbad´s Kids Club, kjer se v 18. nadstropju hotela podajo novim dogodivščinam naproti.

Spa

Prostori 150 metrov nad gladino morja lovijo nežno naravno svetlobo. Popeljejo v svet sprostitve, harmonije in pomlajevanja. Masaža z vročimi kamni uravnoteži čakre, organske obloge za telo ga očistijo strupov in napnejo kožo. Pilingi jo očistijo in pripravijo na  nego s kozmetiko La Prairie, ki briše linije, zarisane skozi leta. Arome masažnih olj pa zbujajo čute, revitalizirajo telo in dušo. 

Izbor restavracij in barov
Gold on 27
Al Iwan
Al Muntaha
Skyview Top
Junsui

Edinstveni dizajnerski detajli in zlati lističi. Potopite se v prestiž in izberite najboljše, kar ponuja umetnost mešanja koktajlov. 

Najvišji atrij na svetu z bogato arabsko kulinariko, spektakularnim razgledom in prefinjenimi romantičnimi večeri ob soju pritajene svetlobe.

Vrhunec kulinaričnih užitkov v 27. nadstropju hotela. Spoznajte francosko domišljijsko mešanje sestavin, ki prinaša bogata kulinarična doživetja. 

Luksuz visoko v zraku, ki nagrajuje z nepozabnim razgledom na Dubaj. Potopite se v popolno intimo, z artističnimi koktajli v roki in mirom v srcu. 

Poživite čute z bogatimi okusi vzhodne Azije, izbranimi koktajli in pogledom na prostor, ki se kopa v kristalih Swarovski.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč