Zermatt

Cervo Zermatt

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Zimska sreča
Cervo Zermatt
Cervo Zermatt

Snežna odeja pokrije šest kočic nad Zermattom in napoveduje začetek zimske pravljice. Postane zbirališče ljubiteljev gora, športa in vsega povezanega z naravo. Z mogočnim Matterhornom na obzorju, skorajda neskončnimi smučarskimi progami v bližini.

Tradicija švicarske kakovosti in gostoljubja gostom prinaša le najboljše. Z najnovejšo tehnologijo so vedno pripravljeni na seminarje, konference in poslovne sestanke. Tudi želje poročnih slavji jih ne zalotijo nepripravljene. Pomembno je le, da ste takšni kot ste. 

Nastanitev

Izbirate lahko med sobami in suitami v šestih kočah, s klasično elegantnim dizajnom, ki ga plemeniti izbira naravnih materialov in odtenkov. S pogledom na ponosni Matterhorn, ki prodira v notranjost in ponuja svojevrstno gorsko doživetje. 

V toplini alpskega udobja vas čaka varno zavetje sproščujoče atmosfere, ki izžareva tradicionalno gostoljubje. Vsako kočo dopolnjuje spa, kjer po športnih aktivnostih odmislite skrbi in sprostite telo. 

Aktivnosti

V zimsko pravljico se spustite s smučmi ali desko, na področju Matterhorna vas pričakuje 360 kilometrov urejenih smučarskih prog. Občutite mir in modrost, ki ju oddaja gorovje. Odpravite se na zasnežene romantične pohode, ustvarite sneženega moža in pustite odtise v snegu. Raziščite Zermatt, ob večerih ga obdaja pravljična svetloba. Sprostite se v spa prostorih in preizkusite gastronomske umetnine, ki jih ponujajo v hotelu. 

Spa

Pobeg v sprostitev je blizu, spa prostori so v vseh šestih kočah. Prepotite se v savni, sprostite v masažnem bazenu in pod masažno prho. Izkoristite terapevtsko moč Kneippovih bazenov, sprostite telo z masažami, ki jih izvajajo izurjeni terapevti. Polaganje vročih kamnov na telo sprosti napetosti in spodbuja cirkulacijo, refleksologija pa stimulira in pomiri telo.    

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Cervo Puro
Ferdinand

Hotel ima dve restavraciji s tradicionalnimi alpskimi okusi in sodobnimi kulinaričnimi umetninami. 

14 Gault-Millau točk obljublja bogato doživetje okusov, ki prisegajo na alpsko tradicijo in jo plemenitijo s ščepcem severne Italije. S svežimi sestavinami. 

Sproščen ambient v slogi s švicarsko tradicijo, h kateri se zateka tudi v bogati izbiri prefinjenih jedi. Prisega na regionalno, sveže, trajnostno. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč