Courchevel

Cheval Blanc

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Skrivnosti gora
Cheval Blanc
Cheval Blanc

Sodoben in intimen  gradič v gorovju, ki arhitekturno prisega na reinterpretacijo gorskega dizajna in jo prevaja v sodobni jezik. V notranjosti iz čutnih materialov kašmirja in usnja, elegantnih kontrastov jekla, brona in medenine, si prostor jemljejo originalna umetniška dela, artistične gastronomske fuzije in toplo gostoljubje.

Blizu 600 kilometrov urejenih prog za smučanje, popolna destinacija za družinske počitnice, športne aktivnosti in prefinjeno sprostitev. 

Nastanitev

Manifestacija francoske umetnosti življenja, naklonjene detajlom, ki sestavljajo prefinjeno celoto. Z motivom estetike čistih linij, barvite drznosti in samosvojosti značaja.

Sobe so sodobne, prostorne, prestižno udobne, kjer je vse tako, kot mora biti. Elegantne, barvite, drzne, razkošne v svojem minimalizmu. Ples barve in stila, pogleda na gorovje in topline, ki sobam podarja sproščen občutek ugodja. 

Aktivnosti

Ob jutrih smučarska ekipa pripravi opremo vsakega gosta in jo odpelje na smučišča Courchevela. Tako brez teže na hrbtu in z ogretimi nogami maksimalno izkoristite smučarske ali deskarske počitnice. Naj vas psi odvlečejo na vlečnih saneh,  odpravite se po nakupih v hotelske butike. Otroci in najstniki pa imajo povsem svoje prostore. Prvi igralnico z nešteto igrami in aktivnostmi, drugi pa prostor za druženje, ki ga popestrijo z interaktivnimi igrami.

Spa

Potopite se v Guerlainov svet lepote in sprostitve, ki se prilagaja potrebam življenja na višini in gorskemu hladu. Iz sezone v sezono se vedno znova izumljajo in pretakajo v sproščujoče masaže in nege, ki temeljijo na znanstvenih pristopih ustavljanja znakov staranja. Za lase pa z najnaprednejšimi tehnikami profesionalno poskrbi John Nollet, ki ga odlikuje poseben smisel za podrobnosti.

Izbor restavracij in barov
Le 1947
Le Table Partage
Le Tryptique
Le Bar

Chef Yannick Alléno in dve Michelinovi zvezdici. Podrobnosti, perfekcionizem, natančnost. Okusi, ki vas odpeljejo v stanje popolnega užitka.

Eleganca savoyardskega stila, v intimnem in elegantnem ambientu, ob spremstvu vrhunske vinske karte.

Ekskluzivna restavracija. Izostrite čute z okušanjem regionalnih specialitet, katerih dodana vrednost so ročno izbrane sestavine vrhunske kakovosti. 

Svetovljanstvo, ki se meri v dobrih okusih. Kava za bistre misli ob jutrih, sproščujoči čajni napitki, lahki prigrizki ter koktajli ob ležernih popoldnevih. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč