Mavricij

Constance Belle
Mare Plage

Cena
od 1.921
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mavriciju
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Prestige room"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
Constance Belle Mare Plage
Constance Belle Mare Plage

Elegantno zasidran na dveh kilometrih bele peščene plaže vzhodne obale Mavricija, sredi sanjavega bujnega rastja in koralnega grebena, ki varuje vhod v eksotični raj. Odpira vrata v prostor nebeškega razvajanja čutov, okusa, vida, dotika, sluha. Pričakuje vas prostor, ki služi udobju in ustvarjanju nepozabnih spominov. 

Avanturisti odkrijete priložnost za raziskovanje na vsakem koraku, navdušenci nad golfom prvorazredno igrišče, iskalci romantike na medenih tednih zasebnost in vrhunske storitve po meri, ljubitelji estetike narave pa morda razkrijete njeno bistvo.  

Nastanitev

Sobe, suite in vile. Vsaka s svojo rdečo nitjo, ki jo razpletajo z barvnimi motivi. Dotiki rdeče, modre, toplih barv tropov, ujetih v notranji dizajn sodobne elegance. Radodarno prostorne, udobne, prestižne. 

Svetle in zračne, ki skupaj z lesenimi dodatki ustvarjajo atmosfero gostoljubja. Z razkošnimi posteljami za kraljevsko udoben počitek in globokimi kopalnimi kadmi, ki vabijo v sproščujočo penečo kopel.  

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Čistilnica
Golf igrišče
iPad v sobi
Klub za otroke in najstnike
Organizacija aktivnosti in izletov
Sobna strežba 24/7
Aktivnosti

Zaplavajte v enem od štirih bazenov, izkoristite turkizno morje Mavricija in osvojite valove. Sprostite adrenalin z  jadranjem, kajtanjem in vodnim smučanjem. Odveslajte z obale s kajakom, odplujte na izlet v čolnu s prozornim dnom. Oglejte si otok iz helikopterja, privoščite sproščujočo igro na prvorazrednem golf igrišču, zamahnite z loparjem za tenis. Pridružite se izkušenim potapljačem, ki vas odpeljejo v skrite kotičke oceana. Za otroško animacijo pa poskrbijo v Kids Clubu. Tako začofotajo v otroškem bazenu, pokažejo svoje talente, postanejo cirkusanti in sklepajo nova poznanstva. 

Spa

Izberite harmonijo telesa in duha, razvajanje čutov in sprostitev. Med bogato ponudbo sproščujočih masaž, tretmajev in neg obraza, ki z uporabo naravnih aromatičnih sestavin blagodejno vplivajo na kožo. Očistite telo v savni in parni sobi, prepustite se sproščujočemu toku vode v masažnih bazenih, ovijte v živahne vonje arom in skrijte v svet popolnega miru.

Izbor restavracij in barov
Blue Penny
La Citronnelle
Deer Hunter
Le Swing
Indigo

Ekskluzivna a-la-carte restavracija, z gurmanskimi hladnimi prigrizki in izbiro najboljših sirov, ki jih nadgrajuje izbrana ponudba vinske kleti. 

Klasične jedi s kreativnim pridihom, ki jih gradijo vplivi iz vsega sveta. Sprostite čute z omamnim razgledom na zaliv. 

Jutra okrepite z okusi Mavricija, ob večerih pa se odpravite na popotovanje po okusih Indijskega oceana.

Uživajte ob lahkih prigrizkih, solatah in sendvičih med razgledom na zelenje travnika golf igrišča.

Prefinjeni grižljaji ob spokojnih popoldnevih, romantični večeri pod zvezdami. Ob sušijih, sveži morski hrani in priokusih Azije. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč