Sejšeli

Constance Ephelia

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Eksotična fantazija
Constance Ephelia
Constance Ephelia

Večkrat nagrajen za prestiž, ki ga ponuja, vas pričakuje na eni najlepših plaž otoka Mahé. S pogledom boža vodni nacionalni park Port Launay, obdaja pa ga 120 hektarjev rastja in tropske čarobnosti. Vonji gastronomskih specialitet, izobilje miru in sprostitve, ki se ju skoraj lahko dotaknete.

S štirimi bazeni, konferenčno dvorano in spokojnostjo luksuznih suit, z družinskimi in s predsedniško vilo predstavlja vrhunec sproščenega prestiža. 45-minutna vožnja od mednarodnega letališča vas pripelje v naročje raja.

Nastanitev

Prostorne suite in vile, obdane z bujnim rastlinjem in neskončno modrino lagune, ki ustvarjajo intimno romantično atmosfero. V njih vlada kombinacija prostornosti, stila in funkcionalnosti. Notranjost je elegantno opremljena, s pogledom na bujne vrtove ali Indijski ocean. 

Kreativno dizajnirane s pridihom sodobnosti, velikimi steklenimi kopalnicami z možnostjo zakritja ter walk-in prho, ki namestitvam doda poseben luksuzni pridih. Nekatere imajo zasebni bazen. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Center dobrega počutja
Fitnes
Izbrana kulinarika
Najem koles
Naprava za pripravo kave in čaja
Športni vodni center
Aktivnosti

Potopite se v turkizne vode Indijskega oceana, saj sta v bližini namestitve dve znameniti potapljaški točki. Globina vas nagradi s čarobnim podvodnim razgledom. Nahranite prijazne želve, odpravite se na pohod ali pa najemite helikopter in si otok oglejte iz ptičje perspektive. Ujemite tok in s kajakom raziščite bližnje obale, odjadrajte s surfom, odigrajte partijo tenisa. Najmlajši gostje pa v Constance Kids Clubu uživajo v soncu na plaži, se naučijo preprostih kuharskih trikov, pilijo svoje talente in ustvarjajo, pri tem pa spoznavajo lepote lokalne kulture.

Spa

Oaza regeneracije in lepote, ki se dosega skozi profesionalne pristope in naravne sestavine. U Spa By Constance uporablja izdelke Ymalija, ki vsebujejo izključno organske sestavine, pridobljene z uporabo najnovejše bio-morske tehnologije. Z njimi očistite telo strupov, ga oblikujete, pomladite in hidrirate. Za maksimalni učinek pa si privoščite njihovo značilno obrazno masažo proti staranju.   

Izbor restavracij in barov
Corossol
Helios
Adam & Eve
Helios Bar
Cyann Bar

Harmonija mednarodnih okusov, ki se mešajo tik pred vami. Od azijske do italijanske, tandoorija do pizze, povezujejo čute in jih puščajo v čistem zadovoljstvu.

Sproščenost, eleganca in mirno šumenje morja. Uživajte ob mediteranskih specialitetah, ki jih nadgrajujejo okusi Francije, Španije, Libanona in Maroka.

Spremljajte kuharskega šefa pri mešanju okusov. Izpod njegovih rok nastajajo kitajske specialitete, začinjene s pridihom jugovzhodne Azije. 

Osvežite se z ravnokar pripravljenim ledenim čajem, popestrite dan s pisanimi koktajli in oživite čute z značilnimi kavnimi napitki. 

Pospremite sončne zahode z vrhunskimi staranimi rumi, viskiji, sakeji in koktajli.  

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč