Mavricij

Constance le
Prince Maurice

Cena
od 2.729 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mavriciju
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Junior suite"
  • 7 x nočitev na bazi polnega penziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
Constance le Prince Maurice

Pravljični dizajn arhitekta Jeana Marca Eynauda in dizajnerja Davida Edwardsa se zliva z bujnim tropskim ozadjem. Ob spokojnih dnevih in slikovitih nočeh, popolnoma uglašen z naravo. Arhitektko modrih lagun in belih peščenih plaž, barv in okusov, ki tkejo nepozabne medene tedne in ponujajo prizorišče sanjskim porokam. 

Hotel s prvorazrednim golf igriščem, svetovljansko kulinariko in razvajanji čutov na vsakem koraku stoji na idilični lokaciji severovzhoda Mavricija, kjer se skriva v mreži zlatih žarkov in modrine Indijskega oceana.

Nastanitev

Nekatere na količkih, druge s svojim bazenom. Radodarno prostorne suite in vile izžarevajo intimno udobje, ki ponuja popolno sprostitev. Klasično elegantni dizajn z barvitimi detajli jih oživlja in gradi njihov značaj.

Razkošno opremljene, mehke in svetle, s posteljami postavljenimi skladno s Feng Shui načeli energetske povezanosti s prostorom. Dvignjene visoko nad tlemi uravnavajo či in usklajujejo energije. 

Za vaše udobje
Fitnes
Golf igrišče
Klub za otroke in najstnike
Organizacija aktivnosti in izletov
Športni vodni center
Teniško igrišče
Wi-Fi
Aktivnosti

Odpravite se na nakupovalno pustolovščino po butikih, odigrajte partijo tenisa, raziščite otok na kolesu. Ujemite ravnotežje na vodnih smučeh, občutite morski zrak v kajaku, med plutjem v čolnu s prozornim dnom občudujte morsko življenje ali pa se pridružite potapljačem in si ga oglejte od blizu. Rezervirajte izlet s katamaranom, lotite se kajtanja in ulovite večerjo na globokomorskem ribolovu. Za otroški smeh poskrbijo v Kids Clubu, kjer aktivno preživljajo dni ob ustvarjanju, igrah v bazenu in interaktivnih dejavnostih. 

Spa

Luksuzne U Spa prostore obdajajo bujne tropske rastline in zeleni mir prinašajo v notranjost. Storitve oblikujejo po meri vsakega gosta posebej. Očistite telo v savni in parni sobi, sprostite se ob profesionalnih klasičnih masažah in obrazu privoščite pomlajevalno nego. Vstopite v svet eksotičnih vonjev ob aromaterapiji, razvajajte čute, telo in dušo. 

Izbor restavracij in barov
Archipel
La Barchois
Asian
Laguna Bar
Floating Bar

Preizkusite gurmanske stvaritve s priokusi Mavricija, obogatite jih z izbiro vina in razgledom na mirno modro laguno.

Morska restavracija, plavajoča na gladini morja, ponuja popolno zasebnost ob romantičnih večerih.

Poklon raznolikosti sveta, okusov, kultur. Preizkusite sveže pripravljene sušije in klasične kitajske dim sume. Spočijte oči ob nežni modrini morja. 

Ležerni popoldnevi ob morju in bazenu, z ekskluzivnim koktajlom v roki in živahni večeri ob živi glasbi. 

Sprostitev, ki plava na morju in zaziba v mirno sanjarjenje ob aperitivih in nežni glasbi. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč