Sejšeli

Constance Lemuria

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Eksotična fantazija
Constance Lemuria

Popolnoma prenovljen hotel, ki mu je v navdih podoba tropske narave Sejšelov. Materiali rožnatega granita, lesa, kamna, marmorja in palminega pletenja se zlivajo v estetsko dovršeno udobje in pomirjujočo preprostost. Bujno rastje, ocean in tri neobljudene plaže slikajo ozadje hotelu, ki prisega samo na prestižno bivanje.

Na severozahodnem delu otoka Praslin vas pričakuje profesionalno golf igrišče z 18-imi luknjami. Kulinarični slavospevi lokalnim in daljnim krajem, gostoljubje in storitve, ki vas popeljejo v svet čistih užitkov.

Nastanitev

Elegantno prostorne suite in vile z arhitekturnim dizajnom, ki si podaja roko s tropskim okoljem. Odpirajo se vanj in ga vabijo v notranjost, kjer zapleše z luksuznim minimalizmom, vanj prinaša svetlobo in tropsko toplino.

Trope v notranjost prinašajo detajli v odtenkih turkiznega morja, modrega neba in živahnih barv, tako značilnih za eksotične kraje. Sodobna notranjost je pribežališče udobja, prestiža in dovršenega stila.

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Čistilnica
Golf igrišče
Luksuzni prevoz z/na letališče
Nespresso kavni avtomat
Športni vodni center
Wi-Fi
Aktivnosti

Posebna značilnost hotela je njegovo profesionalno golf igrišče z 18-imi luknjami, edinstveno na Sejšelih. Sprostite se na urejeni zelenici ali pa se potopite v podvodno igrišče. Pridružite se izkušenim potapljačem in raziščite pisani svet pod gladino morja. Odpravite se v fitnes in pomirite nakupovalne strasti v hotelskem butiku. Medtem Constance Kids Club najmlajše goste popelje na čisto pravo raziskovanje otoka, lokalnih obrti in na kuharske podvige, s katerimi bodo aktivno preživeli počitnice.

Spa

Sprostite se ob masažah, tistih, ki temeljijo na tradicijah vzhoda ali tistih klasičnih. U Spa vas vabi, da koži na obrazu privoščite pomlajevalne tretmaje, ki jo hidrirajo, napnejo in pomladijo. Telesu pa privoščite poživljajoče pilinge in obloge, ki kožo zgladijo in izboljšajo njen tonus. V spa centru prisegajo na znanost kozmetike Valmont, s pomočjo katere dosegajo dolgotrajne učinke.

Izbor restavracij in barov
Legend
Diva
The Nest
Takamaka
Huna Bar

Odpotujte na kulinarično popotovanje po različnih koncih sveta, vsak večer v drugo kulinarično tradicijo, po predlogih kuharskih mojstrov.

Hitra, dobra hrana ob ležernih popoldnevih in elegantna sodobna kuhinja, ki se ob romantičnih večerih navdušuje nad mediteranskimi okusi.

Najboljše iz Indijskega oceana, pripravljeno na tradicionalen kreolski način. Prijemi, ki nikdar ne izgubijo svojega šarma.

Gurmanski sendviči, sveže solate in artistični sušiji, pogled na turkizno morje in bose noge v finem belem pesku. 

Zmes pozitivnih vibracij umetniških koktajlov, prelivanja vonjev, barv in sproščujoče glasbe vas popelje v stanje popolnega udobja.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan