Aktivna-zimska

Der Berghof

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Edinstvena doživetja
Der Berghof
Der Berghof

Stisk roke sodobnosti in tradicije, aktivnosti in sproščanja, podrobnosti in celote, adrenalina in miru. Del bele gorske romantike, kjer razumejo jezik dvojine in simboliko gora. Tako organizirajo tudi poroke. 

Hotel leži nad centrom mesteca Lech, kamor vas popelje dvigalo. Nasproti žičnice, ki vas odpelje h goram, k snegu in zimskim radostim, ki jih ponuja področje Arlberga. V prostranosti gora, daljni bližini, domači toplini. 

Nastanitev

Harmonija klasičnega udobja, prefinjene elegance, estetike. Samosvoj stil, individualen dizajn za vsako sobo posebej. Svetlo zatočišče sredi gora, ki jih spremlja s pogledom. 

Notranjost prisega na pristne naravne materiale, les, kamen, ki poustvarjajo čarobnost okolja. V notranjost prinašajo pravljično mistiko gora, njeno svežino, barvitost in odprtost, ki bogati in radostno slavi življenje. 

Aktivnosti

Raziščite smučišče Arlberg in njegovo neponovljivo raznovrstnost. Snežno odejo izkoristite na tekaških smučeh, za družinsko zabavo na snežnem toboganu, na snežnih saneh ali za pohod po 20 kilometrih belih poti. Poletite nad gorovjem s helikopterjem, preživite dan v športnem parku. V toplejših mesecih se zbližajte z gorovjem na pohodih, z nordijsko hojo, na gorskemu kolesu ali pa odigrajte sproščujočo partijo golfa. V Mini Club Lech poskrbijo tudi za kratkočasje otrok.  

Spa

Prostor, ki zbuja čute, pomirja duha in telo. Očistite telo v bio savni, finski savni in parnih sobah. Potop v fontano gorske vode poživlja in stimulira. Nega obraza kožo očisti, nahrani in napne, tako zasije v vsej mladostni lepoti. Ayurvedske masaže pomirjajo, brišejo sledi napetosti in sproščajo.  Napolnite telo z energijo, ki jo prinaša bogato razvajanje

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Restavracija
Bar Lounge

Hotel ima svojo restavracijo s sodobno, avstrijsko kuhinjo ter vinsko kletjo in bar z bogato ponudbo pijač. 

Sveže lokalne sestavine, gurmanska popolnost. Kulinarična popotovanja iz Avstrije v svet, z bogato vinsko kletjo s prefinjeno izbiro najboljših kapljic. 

Prostor za sproščanje. Ob žganih pijačah in izbranih vinih, plapolanju plamenov v kaminu, ob toplini in dobri družbi. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč