Abu Dhabi

Desert Island
Resort Spa by Anantara

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Arabska pravljica
Desert Island Resort Spa by Anantara
Desert Island Resort Spa by Anantara

Mogočna in pokončna puščavska utrdba na otoku Sir Bani Yas je tvorni del celotnega resorta. Uteleša pristno eksotično arabsko življenje, ki vedno znova zamika svetovljanske duše. Romantične, rahločutne. Tiste raziskovalce sveta, ki z navdušenjem sprejemajo modrosti eksotičnih kultur, širijo obzorja in postajajo prebivalci sveta. 

Preprosto dostopen s trajektom, vodnim taksijem ali hidroplanom, 8 km oddaljen od zahodne obale Abu Dhabija in 250 km od mednarodnega letališča. 

Nastanitev

Sobe so odlične za romantični oddih mladoporočencev, raziskovalcev divje narave in počitnice z družino. Z bogastvom avtohtonih materialov, blagom in umetninami obrtnih umetnikov se v svoji notranjosti poklanjajo arabski kulturi Bližnjega vzhoda. 

Izbirate lahko med prostornimi sobami in suitami, z razgledom na morje ali vrt, v pritličju ali prvem nadstropju. Lahko pa preprosto izberete vilo s svojim zasebnim bazenom in se umaknete v svojo intimo. Vse sobe imajo luksuzna ležišča in moderne aparate. 

Aktivnosti

Otok je znan po raznovrstnosti živalskega sveta in ponuja nešteto možnosti za raziskovanje. Drzne morda pritegne vodeno gorsko kolesarjenje po puščavi, iskalce očem skritega pa potapljanje na dah ali iskanje školjk bisernic. S kajakom se po mirnih vodah zapeljite v samo srce naravnih lepot otoka, se izurite v lokostrelstvu. Prepešačite puščavski teren peš ali pa odjezdite na konju. Vodeni izleti približajo avtohtono kulturno tradicijo življenja na otoku. Z družino preživite dan na pikniku ob obali, ribo, ki jo boste ujeli na globokomorskem ribolovu pa vam čisto mogoče pripravijo za večerjo. 

Spa

Težko bi našli popolnejše okolje za razvajanje kot je zavetje sredi puščavskega otoka. S tehnikami, ki so se klile v starodavni tajski filozofiji, namenjenimi zbujanju čutnosti in ohranjanju lepote, ki se vije v večnost. Obudite jo s pomlajevalnimi tretmaji, ki učinkovito kljubujejo času, z eksotičnimi pilingi ohranite čvrsto kožo, sami ali v dvoje pa se prepustite sprostitvenim masažam. 

Izbor restavracij in barov
The Palm
Amway
Al Shams
Olio
Savannah Grill & Lounge

Začnite počitniške dni z okrepčilnim zajtrkom, mednarodnim, tradicionalnim, bližnjevzhodnim ali z eklektično mešanico obojega. 

Okusite svežino morskih sadežev. Ob spremljajočih harmonijah šumečega morja, v rustikalno opremljenem prostoru, zleknjeni v velike udobne naslanjače.

Atmosfera sproščene elegance, odlične za popoldanske prigrizke in večerno romantiko ob eksotičnem izboru arabskih jedi. Prepustite se vzdušju in začinite večer s koktajlom.

Vedno mamljiva avtentična italijanska kuhinja, svojevrsten slavospev brbončicam. Prepričajte jih s hrustljavimi solatami in eksotičnimi sladicami.  

Okusi afriških savan in njihove tradicionalne kuhinje. S pogledom na visoko rastlinje, ki se elegantno ziba v vetru. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan