Križarjenja

Disney Cruise

Cena
od 2.999 €
po osebi

Cena je odvisna od termina in trajanja potovanja ter od razpoložljivih kapacitet.

Cena za enega otroka 2-17 let skupaj v kabini s starši: od 1.918 €
Cena vključuje
 • Disney Cruise 
 • letalski prevoz 
 • prevoz z letališča do hotela v Orlandu
 • 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4*
 • namestitev v »one bedroom appartment« sobi 
 • prevoz iz hotela v Orlandu do pristanišča Port Canaveral
 • križarjenje po programu - 7 nočitev
 • razširjen polni penzion na ladji
 • namestitev v notranji kabini (možna tudi namestitev v boljši tip kabine)
 • prevoz z pristanišča do letališča v Orlandu na dan povratka
 • vse letališke in luške pristojbine
 • organizacijo potovanja
Vedno drugače
Disney Cruise
Disney Cruise

Ljubitelji dobrega križarjenja vsak dan obiščejo drug kraj in uživajo v izvrstni hrani ter iskreni postrežbi. Križarjenje z Disneyevimi križarkami je še več kot to, saj potovanje z Miki Miško, Plutonom in Jako Racmanom začini počitnice z zabavo tako otrokom kot staršem. 

Izbirate lahko med štirimi magičnimi ladjami (Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Magic, Disney Wonder), ki postanejo igrišče vaše domišljije. V Evropi, na Aljaski in ob zahodni Pacifiški obali, na Bahamih, Karibih, ob mehiški rivieri, v Kanadi in Novi Angliji ter na transatlanstki poti iz Severne Amerike do Evrope in obratno.

Nastanitev

Tudi v kabinah se boste počutili enakovredno Miki Miški in ostalim junakom, ki vas bodo pozdravljali na vsakem koraku. Disneyeva flota je bila prva s prilagojenimi sobami za družine.

Odlikuje jih izjemna prostornost, dovolj omar za shranjevanje prtljage, dekoracija, figurice, narejene iz brisač, ki so vsak večer drugačne. Izvrstne vzmetnice, vrhunska posteljnina iz egiptovskega bombaža, brisače vrhunske kakovosti, velika ogledala, prostorna omara in sodobna tehnična oprema. 

Aktivnosti

Prireditve, obisk mjuziklov, nastopanje v gledaliških igrah, doživetja na palubnih zabavah, gledanje Disneyevih risank, čofotanje v bazenih s pravljičnimi junaki. Otroci uživajo v otroških klubih, kjer zanje skrbijo izkušeni in domišljije polni animatorji. Pripravljajo jim posebna doživetja v bazenih, prave spektakle v živo in športne aktivnosti, pri katerih jih vedno bodrijo Disneyevi junaki. Na ladjah pa je odlično poskrbljeno tudi za starše. Med animacijo otrok lahko obiščete centre dobrega počutja, se razmigate na fitnes napravah, ponoči pa s prijatelji zaplešete v nočnih klubih. 

Spa

Vrhunske storitve v elegantnem ambientu z razgledom na ocean. The Senses Spa & Salon zagotavlja umirjenost, crkljanje in sprostitev. Bogata izbira terapij, posebej oblikovanih za poživitev in oddih, vas čaka v Senses Spa Services & Treatments. V elegantnih, mediteransko navdahnjenih suitah z verandami na svežem zraku, vam Senses Spa Villa Services & Treatments ponujajo celovit pristop k sprostitvi. Pomlajevalni center The Rejuvenation Spa at Senses Spa & Salon pa je pravo odkritje za obrazno nego in nego celotnega telesa, da izboljša vašo kožo in jo učinkovito regenerira. 

Izbor restavracij in barov
Frozone Treats
Pinocchio’s Pizzeria
Preludes
Vanellope’s Sweets & Treats
Royal Court

Ohladite se s supertruper osvežitvijo. Navdahnjen s sladolednim junakom iz risanke Neverjetni, je ob bazenu slastna mešanica zamrznjenega sadja - zjutraj, opoldan in zvečer.

Kos slastne pice katerikoli čas dneva, na prostem zraven Plutonovega bazena. Vegetarijanska, margerita ali havajska. Ni trenutka, ko pica ne bi bila pravi odgovor za lakoto. 

Nepozabna večerna zabava, prigrizki s piškotki, slaščicami, koktajli in kokicami, preden se začne šov v gledališču Walt Disney. 

Dekadentna slaščičarnica, navdahnjena z igrico Wreck-It Ralph. Uživajte v sladolednih kepicah, svežih vafljih, pekatetah in bombončkih vseh okusov in oblik. 

Praznujte kot kraljice in kralji v francoskem ambientu, v katerem vsenaokrog čutite dežele Disneyevih princesk.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč