Abu Dhabi

Emirates Palace

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Arabska pravljica
Emirates Palace
Emirates Palace

Arhitekturna ikona je utelešenje arabske kulture in stoji tik ob obali, v samem srcu mesta Abu Dhabi. Njena zunanjost pripoveduje zgodbo o razkošju in jo z dekorjem iz zlata, srebra in marmorja stopnjuje v notranjosti. Hotel je priročno lokacijsko izhodišče za vse vrste gostov. 

40 minut oddaljen od mednarodnega letališča, blizu mestnih atrakcij, poslovnega središča in neskončnih možnosti za nakupovalne izlete. V svojih restavracijah združuje okuse globalne kulinarike, podrobno poskrbi tudi za športne aktivnosti in sprostitev ter opremo za poslovne oddihe.

Nastanitev

Notranjost bogatih namestitev približuje pristno plemiško življenje. Prostornost, bogata notranjost, smisel za podrobnosti in oblike v tradicionalnem arabskem stilu pričarajo pravljično doživetje. Izbirate lahko med široko ponudbo pregrešno prestižnih suit ter koralnih, bisernih in diamantnih sob.

Opremljene z najnovejšo multimedijsko opremo, prenosnikom, klimo, vsaka izmed njih pa ima tudi osebno strežbo, na voljo noč in dan. Ko se ugnezdite v zasebnost sob in suit, se svet ustavi. 

Za vaše udobje
Concierge service
Dostava časopisa v sobo
iPad v sobi
Izbrana kulinarika
Luksuzni prevoz z/na letališče
Med seboj povezane sobe
Osebni butler 24/7
Aktivnosti

Privoščite si sproščujoče plavanje v enem od dveh hotelskih bazenov ali pa skočite v morje. Popoldanski adrenalinski užitek ob vodnih športih krepi duha in telo, partija tenisa ob arabskih večerih pa je povsem unikatna izkušnja. Umirite se ob jogi, zajahajte kamelo in se odpravite raziskovat bližnje peščene plaže. Spustite po toboganu v bazenu avantur in sočasno pustite skrbi za sabo. Otroci pa v Emirates Palace Kids Clubu postanejo princi in princeske. Ob pestrem programu za najmlajše goste se priučijo novih veščin in sklepajo nova prijateljstva. 

Spa

Obisk spa centra je kot preskok v drugo dimenzijo. Njihovo delovanje temelji na  filozofiji celostnega dobrega počutja. S ponudbami tretmajev, sproščujočih masaž in nege obraza dosežete ravnovesje, pomirite čute in pomladite telo. Spa vključuje tudi tradicionalni maroški hammam -  ritual, v katerem postopoma pogrejete telo in ga zopet ohladite. Tako ga poživite in pripravite na nova doživetja. 

Izbor restavracij in barov
Mezzaluna
Sayad seafood restaurant
BBQ al Qasr. Ponudba jedi z ža
Hakkasan
Havana Club

Najboljša restavracija z italijansko kulinariko v Abu Dhabiju vas popelje na doživeto popotovanje po lokalnih kulinaričnih znamenitostih Italije. 

Lahki obroki, sestavljeni iz mozaika morskih sadežev. Začutite svežino morja in okusite kreativnost kuharskih mojstrov. 

Ponudba jedi z žara, popolno začinjenih s prestižem. Nebeški okusi, vrhunska tekstura, vonji arom v zraku in lokacija tik ob morju. 

Restavracija svetovnega slovesa, specializirana za pripravo kitajske kulinarike. Z modernim kitajskim dizajnom, pridihom glamurja in barvito osvetlitvijo. 

Impresivna selekcija najboljših konjakov in cigar na svetu. Prostor, zasnovan za popolno sprostitev in užitek, kjer se čas ustavi. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč