Mavricij

Four Seasons
at Anahita

Cena
od 10.945 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz v poslovnem razredu
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mavriciju
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Pool Villa"
  • 7 x polpenzion
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
Four Seasons at Anahita
Four Seasons at Anahita

Včasih se splača izgubiti. V tropskem raju Mavricija, v pristnih nasmehih, spancu pod srebrnim sijajem zvezd, v mehki odeji belega peska. V objemu Indijskega oceana, plantažah sladkornega trsa. Ujemite korak morskih želv, ritem valov in utrip eksotike, ki zvesto čuva skrivnosti romantičnih pobegov v dvoje. 

Prepustite se razvajanju z okusi, s sproščujočimi dotiki, začutite mehko travo golf igrišča pod nogami. Ko se izgubite in pustite svet za sabo, najdete bogastvo narave in storitev, ki napolnijo srce s toplino. 

Nastanitev

Luksuzne vile zapolnjuje svetloba. In naravni materiali, pohištvo iz lesa, poudarki iz kamna. Zemeljski toni, ki se prelivajo v razgled na hribovje, mangrove in modro laguno. Elegantna in sodobna notranjost, oprema in tekstil s tropskim prizvokom. Svetle, prostorne in zračne.

Prestižno udobne v notranjosti in radodarno prostorne pred vilami. Neobljudene plaže, ki vas sprejmejo v popolno zasebnost, so tik na dosegu. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Concierge service
Golf igrišče
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Nespresso kavni avtomat
Wi-Fi
Aktivnosti

Poženite pedala in raziščite otok na kolesu, pridružite se kuharski šoli in odkrijte skrivnosti tradicionalne kulinarike. Preizkusite svoj fokus in mirno roko na golf igrišču in se v eni uri naučite osnovnih tehnik. Odkrijte bogat podvodni svet in se lotite potapljanja, premagajte valove s kajakom, na vodnih smučeh, ujemite veter v jadra, hotelski fotograf pa ovekoveči nepozabne trenutke v tropskem raju. Otroci pa v Kids for All Seasons odpotujejo v svoj pravljični svet. V Hobbit Village jih čaka bazen, amfiteater, mini pekarna in igralnica. 

Spa

Zmes afriške tradicije, starodavnih znanj Azije in sodobnih tehnik učinkovito deluje prosti stresu in znakom staranja. Privoščite si pomlajevalno nego obraza z izdelki Terres d’Afrique, ki vsebujejo antioksidante in spodbujajo nastanek kolagena. Sprostite se ob ayurvedskih tretmajih in masažah, odpravite se na očiščevalno popotovanje Equilibre, ki z uporabo naravnih sestavin koži vrne sijaj. 

Izbor restavracij in barov
Acquapazza
Beau Champ
Bambou
Il Forno
O – Bar

Preizkušajte sodobne italijanske okuse ob spokoju modre lagune. Večer pospremite s široko izbiro opojnih vin iz grozdja, ki je zorelo pod italijanskim soncem.

Koncept odprte kuhinje s sodobnimi jedmi z žara in bogato vinsko kletjo, za dovršeno romantične večere pod paviljoni.

V senci pod pletenimi strehami potešite čute ob eklektični mednarodni ponudbi. S pizzami in sušiji ob popoldnevih in okusih Mavricija ob ležernih večerih.

Ko osvojite 18. luknjo golf igrišča se nagradite z lahkimi prigrizki, okusi Mediterana in sladkimi tropskimi koktajli. 

Po večerji se sprostite z izbranimi žganimi pijačami, pisanimi koktajli in vrhunskimi vini. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč