Anguilla

Four Seasons Anguilla

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Bogastvo kulture
Four Seasons Anguilla
Four Seasons Anguilla

Prsti v mehkem belem pesku in vonj po slanem morju odnašata skrbi. Zvoki otoške ritmične glasbe v ušesih in okus eksotike v ustih zbujata čute. Zunanjost se poklanja beli penini valov in čudovitim odtisom bogate kulture in tradicije Angvile. 

Resort na ekskluzivni lokaciji spleta nepozabne trenutke preživete v dvoje in ponuja noro zabavo za vso družino. Približuje luksuzno doživetje otoškega življenja in odpelje v popolno zadovoljstvo.  

Nastanitev

Hotel nudi bogato izbiro med sobami s pogledom na vrt ali morje, vilami z zasebnimi bazeni, prostornimi hišami in rezidencami ter razkošnimi suitami. Opremljene z vsemi pripomočki, ki jih potrebujete za udobno bivanje na otoku, so sodobne in svetle, elegantne s ščepcem otoške tradicije. 

Kopajo se v zemeljskih tonih, pomirjajo, velike postelje vabijo k počitku, marmorne kopalnice pa k sproščujočemu namakanju v veliki kopalni kadi.  

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Bazen
Center dobrega počutja
Fitnes
Garderobni prostor
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Aktivnosti

Začnite jutra z jogo na plaži, na mehkem belem pesku ali odigrajte partijo tenisa. Ohladite telo v enem izmed bazenov, pospešite utrip v fitnesu ali pa se s kolesom odpravite na turo po otoku. Odplujte s čolnom sli pa odkrijte okuse kulinarične tradicije otoka. Otroci se v klubu Kids for all Seasons odpravijo na lov za zakladom, ustvarjajo skulpture iz peska na plaži in na sprehodih v naravo spoznavajo otok.

Spa

Nega obraza in telesa, las, nohtov, pomlajevalni in očiščevalni tretmaji ter bogata izbira masaž, ki zakladnico znanja črpajo iz različnih tradicij. Prepustite se značilnim obredom, ki pomirjajo telo in duha, ob dotikih aromatičnih olj odpravite energetske blokade ter odpotujte v stanje globoke relaksacije. Sami ali v dvoje. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Cobà
Half Shell Beach Bar
Bamboo Bar & Grill
Sunset Lounge

Hotel ima tri restavracije z izbrano mediteransko in morsko hrano, lahkimi prigrizki ter bar z raznovrstnimi pijačami in cigarami. 

Svežina morske hrane, vonj morja in lahkega vetra je popoln recept za zbujanje čutov. 

Hrustljave in sveže solate, kreativni sendviči in zavitki, ohlajeni koktajli in mrzlo pivo. Popolno spremstvo ležernim popoldnevom. 

Prepustite se izbranim okusom Mediterana, naj vas zapelje sanjski razgled na zaliv in ohladijo tradicionalne otoške pijače. 

Nebeški grižljaji sušijev in sašimijev, bogati okusi Karibov, ujeti v izvrstne starane rume in cigare. Ritmi glasbe ob večerih in neskončni bazen s slano vodo, samo za odrasle. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč