Bali

Four Seasons
at Jimbaran Bay

Cena
od 4.426 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz Qatar Airways
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x nočitev v "Deluxe Villi" 
  • nočitev z zajtrkom
  • letališke pristojbine
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Bosonoga svoboda
Four Seasons at Jimbaran Bay

Opazujte tradicionalne jukung ribiške čolne, ki mirno drsijo mimo, templje, rožnata pobočja in palme, ki se kopajo v barvah sončnega zahoda. V tropskih nebesih na južni obali Jimbaran, z mamljivim pogledom na Indijski ocean. Arhitekturno zasnovan kot tradicionalna balijska vas, ki ponuja ves prestiž hotela Four Seasons. 

Resort z vrhunskimi wellness storitvami, nepozabnim razkošjem kulinarike in unikatnimi doživetja, je od kulturnih in zgodovinskih znamenitosti le korak stran. Živahno mesto Ubud je oddaljeno 50 kilometrov, mednarodno letališče Nhurah Rai pa pol ure vožnje. 

Nastanitev

Doživite tradicionalni način bivanja v vilah in rezidencah. Tradicionalno, pa vendar udobno in prestižno, z arhitekturno zasnovo, ki spoštuje zasebnost. S privatnim bazenom za namakanje in teraso za sončenje, od kjer vas do plaže loči le nekaj korakov. Vile so prostorne in odprte, da lahko zadihate in se prepustite razgledu, ki vas spremlja na vsakem koraku. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Fitnes
Kopalni plašč in copati v sobi
Masaža in spa v sobi
Razpakiranje/pakiranje kovčkov
Teniško igrišče
Varstvo otrok
Aktivnosti

Izkoristite vse, kar vam ponuja otok. Raziščite bližnje vasice, ujemite veter v jadro na deski, odveslajte s kajakom ali pa se lotite paddleboardinga.  Zamahnite z loparjem za tenis in ohranite telesno vzdržljivost v fitnesu, pa tudi poležavanje v čarobnem neskončnem bazenu je vedno dobra ideja. S seboj odnesite košček Balija in se pridružite kuharski akademiji, v Ganesha Culture Centre pa raziščite umetniška, glasbena ter obrtniška dela lokalnih umetnikov. Otroci se lahko pridružijo Jimba Kids Clubu, ki jim ponuja zabavne interaktivne aktivnosti in zbuja raziskovalnega duha. 

Spa

Spoznajte umetnost tradicionalnega zdravilstva, ki poboža dušo in jo uravnoteži s telesom. Piling s kristali himalajske soli koži vrne sijaj, masaže s tradicionalnimi tehnikami pa pomirjujoče delujejo na telo in duha. Ustavite čas z visoko-tehnološkim postopkom nege obraza in z izdelki, ki prodrejo v globlje plasti kože, jo vidno napnejo, obnovijo in nahranijo. 

Izbor restavracij in barov
Sundara
Taman Wintilan
Pool Terrace Cafe
Terrace Bar and Lounge

Izostrite čute z vrhunsko sodobno kulinariko s pridihom Azije. Harmonije okusov, vrednih pet zvezdic in atmosfera prostora tik ob morju sta popoln recept za sprostitev. 

Pod tradicionalnimi balijskimi paviljoni izbirajte med široko ponudbo zahodnih jedi, pizzami, zrezki z žara, svežimi solatami in domačimi testeninami.

Okrepite se z lahkimi prigrizki, sendviči in solatami, medtem pa uživajte ob pogledu na neskončni bazen, ki se zliva z morjem v ozadju.

Sprostite duha z vdihom morskega zraka in pod tradicionalnimi paviljoni preizkušajte inovativne tropske koktajle. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč