Maldivi

Four Seasons
Kuda Huraa

Cena
od 3.958 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Pavilion Pool"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Four Seasons Resort at Kuda Huraa
Four seasons Resort at Kuda Huraa

Obdan z neskončno modro laguno in čarobnostjo koralnih grebenov daje vtis neskončnega vrta. Hotel je od letališča, ki leži na otoku Male, oddaljen pol ure vožnje s čolnom. V bungalovih ali suitah, zasnovanih z mislijo na tradicijo, najdete pridih romantike otoškega življenja. 

Razvajanje vas čaka v zasebnem spa centru, oddaljenem dve minuti vožnje s čolnom, rekreacija pa na vsakem koraku. Zaplavajte v bazenu, potopite se do lepot podvodnih globin, ki od otoka niso oddaljene več kot pol ure vožnje s čolnom, ali pa zdrsnite v objem peščenih plaž. Maldivi so doživetje, ki plemeniti življenje.

Nastanitev

Vsi bungalovi in suite so izdelane iz lokalnega lesa, pokrite s slamnato streho in ponujajo pristno izkušnjo lokalnega načina bivanja s pridihom elegantne eksotike. Izbirate lahko med vilami tik ob morju, na belih peščenih plažah in tistimi znamenitimi  stoječimi nad morjem, katerih bonus je še povsem zaseben bazen za namakanje.

Večje namestitve so primerne tudi za družine in večje družbe, vse pa so opremljene s kopalnico. V sodobnem načinu življenja je nepogrešljiva oprema tudi najsodobnejša tehnologija.

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Fitnes
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Naprava za pripravo kave in čaja
Športni vodni center
Teniško igrišče
Wi-Fi
Aktivnosti

Pomirite raziskovalnega duha s poletom na bližnji samotni otok ali pa sprostite adrenalinski nemir z vodnimi športi. Potopite se v lepote globin Indijskega oceana, saj se podvodni svet Maldivov upravičeno ponaša z nazivom ene najlepših potapljaških destinacij na svetu. Med treningom v fitnesu opazujte naravne lepote, pograbite desko in se pustite izučiti profesionalnim deskarjem. Bi se kakšen dan raje družili z delfini ali pa osvojili veščine bogate tradicionalne kulinarike? Za poučno zabavo za otroke pa poskrbijo v Kids Clubu, kjer se priučijo kuharskih veščin in ročnega ustvarjanja.

Spa

V bogati ponudbi Spa centra odkrijte razkošje bivanja v harmoniji sproščenega telesa in umirjenega uma. Z masažami znova začutite svojo moč in vitalnost ter sprostite telo ob vonjih ekstraktov rastlin z otoških vrtov. Dan začnite z jogo, v tropskih nočeh pa se s čolnom zapeljite k nočnim spa ritualom ter na zasebni laguni pod zvezdami odkrijte zdravilne lastnosti oceana. 

Izbor barov in restavracij
Predstavitev
Baraabaru
Reef club
Kandu grill
Caffe Huraa

Resort ima štiri restavracije z indijskimi, italijanskimi in azijskimi specialitetami ter dva bara s koktajli in osvežilnimi pijačami.

Odkrivajte okuse tradicionalnih indijskih specialitet, ki vsem drznim preizkuševalcem ponujajo nova doživetja. Večerjo zaokrožite s pestrim izborom vin.

Okušanje sodobnih italijanskih kulinaričnih mojstrovin tik ob odprtem morju je svojevrstno doživetje. Izbirajte med raznovrstnimi morskimi specialitetami, pizzami in jedmi z žara.

Opazujte kuharske mojstre do popolnosti pripraviti sveže ribe in jastoge.  Ob nepogrešljivi spremljavi orkestra prilog in eksotičnih omak lahko izberete morsko hrano na žaru in se sprostite v popolni mešanici udobja. 
 

Začnite dan pod slamnatimi strehami tradicionalnih maldivijskih paviljonov s kosmiči, svežim sadjem in sokovi, domačim kruhom in omleto.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč