Bali

Four Seasons Resort
Bali at Sayan

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Bosonoga svoboda
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan

Izgubite se v riževih poljih, tradicionalnih masažah in v okusu pristnega balijskega življenja. Naj vas pot iskanja spokojnosti pripelje v zatočišče bogate tropske narave resorta, večkrat prepoznanega kot enega najboljših na svetu.

Svetovljanski, romantičen, navdihujoč, skrit v bujnem vrtu, pa vendar le petnajst minut oddaljen od prestolnice pokrajine Ubud. Poleg reke in blizu kulturnih znamenitosti, v miru doline Ayung, zgolj 33 km do mednarodnega letališča Ngurah Rai.

Nastanitev

Radodarno prostorne suite in vile, navdahnjene z otoško naravno lepoto, v svoji notranjosti združujejo sodoben stil z dekorjem, ki pripada Baliju.

Elegantne,  bogato opremljene s pohištvom iz tikovine in ročno spletenih tkanin, s prostornimi kopalnicami in globokimi kopalnimi kadmi za namakanje. Oprhate pa se lahko tudi pod zunanjim tušem, obdani z bujnim tropskim rastjem deževnega gozda

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Fitnes
Klub za otroke in najstnike
Najem koles
Naprava za pripravo kave in čaja
Varstvo otrok
Wi-Fi
Aktivnosti

Pustite se odpeljati lepoti starodavnih balijskih templjev, dan preživite v vlogi lokalnega kmeta, odpravite se opazovati ptičje vrste in občudujte veličino enih največjih živali na svetu, slonov. Raziščite ozadje zgodbe tradicionalne arhitekture, znane kot »rice bowl« oziroma sklede za riž. Začnite dan z jogo, priučite se veščin, ki jih zahteva tradicionalna balijska kuhinja in se odpravite na rafting po sveti reki Ayung. Družinam prijazen resort ponuja tudi varstvo za otroke z aktivnostmi; Otroški klub Pici Pici ponuja raznovrsten, kulturno in športno bogat program za otroke. 

Spa

Osredotočite se na ravnotežje notranjosti in zunanjosti. Dosežete ga s praksami in rituali, ki oba svetova povezujejo v pomirjenosti in sproščenosti. Odprite čakre s starodavno balijsko tradicijo in prerodite svojo bit na zdravilnih obredih z lokalnimi zdravilci. Sprostite svoj notranji sijaj z negami obraza, spa tretmaji ter ekstrakti avtohtonih rastlin, ki kožo navlažijo in pomirijo. 

Izbor restavracij in barov
Ayung Terrace
Riverside caffe
Jati Bar

Azijska in indonezijska kulinarična doživetja, v katerih lahko uživate na prostem ali v vinski kleti.

Pizze iz krušne peči, postrežene na prostem in v sproščenem ozračju.

Sanjsko okolje s sanjskimi koktajli in spektakularnim pogledom na Ayung Valley.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč