Francoska Polinezija

Four Seasons Resort
Bora Bora

Cena
od 11.188 €
po osebi
Cena vključuje
  • letalski prevoz Benetke – Bora Bora – Benetke z letalskima družbama Air France in Air Tahiti
  • zasebni povratni prevoz z letališča do hotela
  • 8 x polpenzion v hotelu Four Seasons Bora Bora 5*+
  • namestitev v »Beach view over water bungalow« vili
  • 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu Intercontinental Resort Tahiti 4*
  • namestitev v »STANDARD« sobi
  • letališke pristojbine
  • organizacijo potovanja
Rajsko otočje
Four Seasons Resort Bora Bora
Four Seasons Resort Bora Bora

Ekskluziven resort stoji na »najboljšem otoku na svetu«, kot je Bora Boro nedavno proglasil U.S. News. Otok odlikujeta avtentičnost in tradicionalna pristnost, složna z bujnim tropskim rastjem.

Ponuja vrhunske storitve, aranžmaje po meri in pristno doživetje otoka. Pa vile na količkih nad vodo pod plemenitimi palmami, obkrožene s turkizno laguno. Avtentično kulinariko, neskončni bazen in sprostitev na najbolj romantični destinaciji na svetu. Skriti otoček dosežete najprej z letom na Faa'a International Airport na Tahitiju, od tam pa sledi še 45-minutni let na otok do resorta. 

Nastanitev

Tradicionalno polinezijske sobe, kjer se ponuja pristno doživetje bivanjske kulture otočja. Znameniti bungalovi, ki stojijo na količkih nad vodo, so opremljeni s tradicionalnim pohištvom iz tikovine, visokimi stropi in s strehami spletenimi iz listov pandadusovih palm.

V svojem udobju so kot sobe pobega v sanjsko zavetje, obdano z modro laguno. Nekatere z zasebnim bazenom za namakanje. Prostorne vile, ki se raztezajo na plaži, pa ponujajo tudi privatne bazene, v katerih osvežite telo v vseh delih dneva in noči. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Concierge service
Izbrana kulinarika
Klub za otroke in najstnike
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Luksuzni prevoz z/na letališče
Teniško igrišče
Aktivnosti

Poletite v višave in si otočje oglejte iz helikopterja. Kot vsak otok ima tudi ta svoje skrivne kotičke. Pustite, da se vam razkrijejo v vsej svoji lepoti in se potopite do podvodnih slikanic, ki jih ponuja koralni greben. S katamaranom odkrijte vse podrobnosti otočja, pogled na detajle, ki jih je oblikovala narava, vam napolni srce. Odigrajte tenis in si oglejte predstavo z ognjem, ki je del tradicije avtohtonih plemen. Zaključite večer z romantično večerjo na plaži, pod zvezdami. V Klubu za otroke s programom Kids for all seasons pa je poskrbljeno tudi za otroško kratkočasenje. 

Spa

Nagrajeni holistični zdravilni center učinkovito uravnovesi telo in dušo, hkrati pa prisega na naravne sestavine. Popolna kombinacija, ki vam prinese celostno dobro počutje. Sprostite napetost s polinezijskimi in balijskimi tradicionalnimi masažami, prepustite se spa ritualom in tehnikam starodavnih tradicij, zdravilnemu shiatsuju, thai zdravljenju in refleksni masaži stopal. 

Izbor restavracij in barov
Arii Moana
Fare Hoa Beach Bar & Grill
Sunset Restaurant & Bar
Tere Nui

Hotel ima štiri restavracije s francoskimi, polinezijskimi in azijskimi okusi, ki se jim priključujeta dva bara s koktajli in osvežilnimi pijačami.

Sprostite čute v romantičnem in elegantnem ozračju, medtem pa preizkusite gastronomske stvaritve, ki mešajo polinezijske in francoske kulinarične elemente.

Doživite najbolj idilično restavracijo in z nogami zakopanimi v pesku, ob okušanju tradicionalnih morskih pustolovščin pustite jeziku, da zapoje v harmoniji vseh brbončic.

Restavracija, ki se ponaša z eklektičnimi kulinaričnimi izumi. Osvežite se s sušijem in jedmi, ki jih navdušuje azijska kulinarična tradicija. 

V svežini tropskega okolja ni boljšega kot preizkušanje zajtrkov, kosil in tematskih večerij z lokalno pridelanimi sestavinami.

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč