Tajska

Four Seasons Resort
Koh Samui

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Dežela templjev
Four Seasons Resort Koh Samui
Four Seasons Resort Koh Samui

Resort leži na tretjem največjem tajskem otoku, Koh Samui. Odmaknjen od vsega, pa vendar blizu živahnega otoškega življenja, kjer najdete mozaik templjev, pristnih vasic in naravnih lepot. 70 vil in zasebnih rezidenc z bazenom, v slogu s tajsko tradicijo in načeli luksuznega udobja. 

Spa storitve vas popeljejo v stanje čiste sprostitve, kulinarične mojstrovine pa prepričajo še tako zahtevne okuse. Otok je 45 minut leta oddaljen od Bangkoka, od otoškega letališča do resorta pa vas pripelje 35-minutna vožnja. 

Nastanitev

Prostor, kjer se srečata prostornost, tradicija in vrhunec udobja. Vse vile in zasebne rezidence se ponašajo s sodobno zasnovo v kombinaciji s pravljičnimi  tajskimi strehami. 

Prostorna notranjost se navdihuje po morskih tropih, z dodatkom dekorja lokalne umetniške obrti. Bogato opremljene, kjer najdete vse, kar potrebujete na oddihu. Sveže, luksuzne, elegantne, kjer se v čisti zasebnosti prepustite objemu neskončnega bazena. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Concierge service
Klub za otroke in najstnike
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Naprava za pripravo kave in čaja
Športni vodni center
Teniško igrišče
Aktivnosti

Plaža je lahko tudi igrišče. Zaigrajte nogomet, pa odbojko, zapeljite se po morju s kajakom in vodnimi kolesi. Potopite se do skrivnosti Tajskega zaliva in se pustite očarati koralnim vrtovom. Zaplavajte v neskončnem bazenu, izučite se umetnosti Muay Thai kickboksa, pa filozofije tajske kulinarike in se pridružite kuharski šoli. Odpravite se na spiritualno potovanje z jogo, ali pa na tistega zemeljskega. Oglejte si slapove Na Mung in se naužijte sanjskega razgleda iz Zenith Viewpointa.  Otroci pa naj se v Kid´s Clubu zabavajo z barvanjem, peko palačink in zganjanjem norčij na plaži. 

Spa

Podajte se v bogat svet tajske tradicije, osvežite telo in um ter poudarite svojo lepoto. Sprostite se ob značilnih tajskih masažah, izkoristite učinke polne lune in kožo očistite s pilingi jasminovega olja, vrtnice ter sandalovine. Pomladite kožo na obrazu z darovi deževnega gozda in nahranite lase s tradicionalni oblogami, za notranje zdravje pa poskrbite z refleksno masažo stopal.

Izbor restavracij in barov
Koh Thai Kitchen and Bar
Pla Pla
Cocorum
Koh Bar

Sredi nasadov kokosovih palm, tako pomirjujočih, odkrijte okuse, ki segajo k samim koreninam tradicionalne južne Tajske, pripravljene s triki sodobne kulinarike.

Razgled na ocean, luksuzni ambient in ena najbolj prefinjenih mediteranskih restavracij na Koh Samui. Sveži morski sadeži, domači rigatoni na tisoč in en način, v spremstvu sestavin, ki kličejo po Mediteranu.

Spočijte dušo ob pogledu na tajski zaliv, mirno gladino neskončnega bazena in zelenje tropskega hribovja. Osvežite se z dekadentnimi koktajli, okrepite z izbrano kolekcijo rumov in grižljaji latinske Amerike.

Največja selekcija tajskih vin in koktajlov. Udobno se zleknite in užijte razgled na zaliv.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan