Sejšeli

Four Seasons
Resort

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Eksotična fantazija
Four Seasons Resort Seychelles
Four Seasons Resort Seychelles

Avtentična eksotika je odlična priča začetkom skupne življenjske poti. Z bujnim zelenjem, belimi peščenimi plažami in penino, ki nazdravlja lepotam narave in čarobnim trenutkom v dvoje. Ob prestižnih storitvah uživate v lokalnih okusih na plaži, pod zvezdami, v objemu tropskih večerov.

Vile, posejane sredi zelenja, se tihoma zlivajo s tradicionalnim kreolskim stilom. Tu izkusite pristne Sejšele in se podate novim doživetjem naproti.

Nastanitev

Suite in vile, blizu plaže ali stoječe na stebrih v višini drevesnih krošenj, ki plezajo proti vrhu zelenega hriba in ponujajo nebeški razgled na zaliv. Oblikovane v tradicionalnem kreolskem stilu ponujajo popolno zasebnost.

Vsaka s svojim neskončnim bazenom, kjer vas ob tropskih popoldnevih čaka prijetna ohladitev in ob večerih sanjski razgled na sonce, ki tone v morje. Luksuzno prostorne, udobne, elegantno eksotične.

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Center dobrega počutja
Concierge service
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Naprava za pripravo kave in čaja
Sobna strežba 24/7
Varstvo otrok
Aktivnosti

Odkrijte barviti podvodni svet in se lotite snorkljanja, opravite telovadno rutino v fitnesu s pogledom na ocean. Odpravite se na vodeno turo po otoku. Preživite romantični večer na plaži, ob šampanjcu, omamnih kulinaričnih specialitetah in barvah sončnega zahoda ali pa odletite na dogodivščino v tanzanijski safari Serengeti. V otroškem klubu Kids for all Seasons pa najmlajši celovito doživijo tropsko okolje, raziskujejo in se kratkočasijo z interaktivnimi igrami. 

Spa

Poživite telo, pomirite duha. Potopite se v značilne rituale, ki vas obdajo z vonji kokosa, zgladijo kožo s pilingi, jo nahranijo z oblogami izvlečkov palm in kaviarja ter sprostijo telo ob masaži z bogato kremo. Ponovno uglasite čakre s sedmimi oljnimi izvlečki, sprostite napetosti z masažami po vaši meri. Obrazu pa privoščite nego, ki pomlajuje, učvrsti in briše sledi stresa.

Izbor restavracij in barov
ZEZ
Kannel
Kannel Bar
ZEZ Lounge

Mednarodni okusi za zajtrk in najboljše iz evropske kuhinje ob večerih, ki jih zaključite ob sodobnih interpretacijah klasike, svežih sadežih morja in tropski sproščenosti.

Na udobnih ležalnikih uživajte ob lahkih grižljajih prigrizkov, barvah tropskih koktajlov in vonjih izbranih tobakov, ki se vijejo iz šiše.

Ob popolni sproščenosti na udobnih ležalnikih, uživajte lahke grižljaje prigrizkov, tropskih koktajlov in izbranih vonjev tobaka ob kajenju šiše.

Sušiji, sašimiji in koktajli. Sprostite se ob lahkotnosti svežih sestavin in jih pospremite z izborom vrhunskih vin.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan