Sejšeli

Fregate Island
Private

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Eksotična fantazija
Fregate Island Private
Fregate Island Private

Hotel s 16-imi unikatno dizajniranimi vilami s prestižnimi bazeni in luksuznim zasebnim posestvom Banyan Hill. Sinonimom za popolno zasebnost, skrito v bujnem zelenju džungle. Vsaka vila s svojim vozilom in bazenom, bližina sedmih plaž pa omogoča hiter pobeg v eksotično pravljico. Hotel je posvečen ohranjanju avtohtonega gozda in živalskih vrst, saj na tem otoku domuje več kot 2,200 prosto živečih morskih želv in je zatočišče za več kot 100 vrst eksotičnih ptic.

Zavezan trajnosti in nivoju storitev, ki prepričajo tudi najzahtevnejše. Dosežete ga s 15-minutnim letom ali uro in pol vožnje s čolnom iz otoka Mahé. Najboljše, kar ponujajo Sejšeli.

Nastanitev

Vile, estetsko umeščene v linijo obale, goste razvajajo z vso zasebnostjo in sodobnim udobjem. Njihova arhitekturna zasnova svoj navdih črpa iz otoške lepote, dovršeni dizajn jih opremlja z luksuzno teraso, neskončnim bazenom, jacuzzijem ter ločenim paviljonom za lenobne romantične popoldneve in večere ob soju sveč.

Podarjajo razgled na bujno zeleno džunglo z odtenki modrine v ozadju. Zasebni kompleks Banyn Hill s tremi vilami pa kraljuje na odmaknjenem vrhu hriba, z razgledom na zaliv in je zatočišče čistega prestiža.

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Center dobrega počutja
Izbrana kulinarika
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Luksuzni prevoz z/na letališče
Organizacija aktivnosti in izletov
Varstvo otrok
Aktivnosti

Sprehodite se v naravo ob vodstvu otoških konservatorjev, ki vam razkrijejo nujnost ohranjanja naravnega ekosistema. Opazujte jih pri delu, jim priskočite na pomoč in pustite svoj pečat na tem bogatem otoku. Okolica ponuja nešteto možnosti za pohode, peš, ali pa z gorskim kolesom. V telovadnici opravite dnevno fitnes rutino, lotite se vodnih športov, organizirajte polet s helikopterjem. Spustite se v globine oceana s certificiranim potapljačem ali pa se pridružite lokalnim ribičem pri ribolovu. Najmlajši gostje pa v otroškem klubu Castaway skozi zabavne aktivnosti tudi spoznavajo naravo. 

Spa

Tretmaji, ki vas popeljejo v stanje relaksacije in obnovitve ravnovesja med telesom, umom in duhom. Rock Spa je zgodba, ki črpa iz tradicije stoletne zakladnice znanja in zdravilnih učinkov avtohtonega rastlinja. Sprostite se z masažami, za trenutek izklopite um s tehnikami joge. Ob podpori naravnih Rock Spa produktov telo očistite strupov, ga poživite in znova odkrijete svojo notranjo moč.

Izbor restavracij in barov
Fregate House
Plantation House
Večerja na prostem

Tradicionalna kreolska in mednarodna kuhinja, ki nadgradi okuse in postreže z domačimi, svežimi in organsko pridelanimi sestavinami.  Sprostite čute ob selekciji rumov in viskijev ter izbirajte med najprestižnejšimi vinskimi kapljicami.

Tradicionalna kolonialna arhitektura in sproščujoči ambient, ki postreže z značilnimi kreolskimi okusi.

Vrhovi drevesa banyan, plaža v soju mesečine, čoln, ki se mirno ziba na oceanu… Izberite popolno lokacijo in najboljše sestavine, ki jih umetniško pripravi šef kuhinje.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan