Maldivi

Gili Lankanfushi

Cena
od 5.613 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Villa Suite"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Gili Lankanfushi

Tu najdete popolne zaveznike gostov in okolja. Čisti način življenja, materiale, narejene iz obnovljivih virov in organski vrt, kjer uspeva 40 različnih vrst začimb in zelišč, ter 56 odstotkov pridelane zelenjave uporabijo v kuhinji. V vilah nad oceanom vas pričakujeta popoln mir in sprostitev in romantična doživetja.

Hotel na malem koralnem otočku je zavezan uresničevanju sanj. Tako vam ob prihodu predstavijo tudi gospoda Friday-a. V pustolovskem romanu najboljši prijatelj Robinsona Crusoea, tukaj pa vaš osebni zaveznik s posebnim posluhom za vse skrite želje.    

Nastanitev

Vile, odmaknjene na morje, stremijo v neskončno širjavo turkiznega morja. Obkrožene z mirnimi  vodami, kjer vas čaka popolna harmonija. Zgrajene iz lesa, požetega z odgovornostjo. Prostorne, odprte, razkošne, kjer lahko užijete lepoto okoli sebe. 

S strešnimi terasami in zasebnim palubjem, kjer se lahko napijete sonca. Naspite v velikih kraljevskih posteljah. Ekskluzivne Crusoe rezidence pa se ponašajo z osebno mini vinsko kletjo in popolno zasebnostjo, iz katere se lahko odpeljete le s čolnom. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Center dobrega počutja
Izbrana kulinarika
Najem koles
Naprava za pripravo kave in čaja
Organizacija aktivnosti in izletov
Wi-Fi
Aktivnosti

Vrzite se v objem valov, oglejte si film v Jungle kinu na prostem, pod palmami in seveda zleknjeni v mehke ležalnike. Ob potapljanju odkrijete neizmerno podvodno raznovrstnost živalskega in rastlinskega sveta, koralni greben je čisto blizu. Premagajte valove na dhoniju, pridružite se kuharskemu tečaju in doma očarajte prijatelje z novimi kuharskimi prijemi. Odigrajte partijo tenisa, raziščite bližnje otoke, lotite se surfanja, vodnega smučanja in poletite s padalom. Privezani na čoln, seveda. Odpravite se na ekološki izlet po otoku, spoznajte delfine, spoznajte Maldive.

Spa

Vonji aromatičnih olj z otoka napovedujejo spoznanje resničnega pomena sprostitve. Meera spa dosega rezultate s holističnimi pristopi, ki se mešajo s sodobnimi tehnikami. Tehnika notranje vizualizacije poglablja samozavedanje, reiki zmanjšuje stres in zdravi. Masaža sprošča in telesna nega s produkti Voya, Sodashi in Meera lifestyle z organskimi ekstrakti oceana in rastlinja pa kožo napne in zgladi.  

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
By the Sea
Glavna restavracija

Hotel ima dve restavraciji z japonsko in mednarodno kuhinjo, vinsko klet in bar z osvežilnimi pijačami in koktajli. 

Najboljše, kar ponuja japonska kulinarična tradicija. Izbrana, estetska, natančna, dovršena.

Potopite se v čokoladno jamo in vinsko klet z izbranimi okusi najboljših kapljic na svetu, okušajte morske zaklade Indijskega oceana, zleknite se in uživajte.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan