Santorini

Grace Santorini

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Dragulj narave
Grace Santorini
Grace Santorini

Ekskluzivni butični hotel, stoječ na 300 metrih višine nad Caldero, zagotovo osupne s slikovitim razgledom. Zgrajen v znamenitem minimalističnem slogu, s stilno bleščeče belo zunanjostjo, ki se vzpenja proti vrhu pečine.

Tu najdete največji neskončni bazen na Santoriniju, začinjen z neskončnim razgledom, ki odlično slika romantično vzdušje mladoporočencem na medenih tednih in dopustnikom. Hotel je 2 kilometra oddaljen od glavnega mesta, 8 kilometrov od letališča Monolithos in 10 km od pristanišča Athinios. 

Nastanitev

Prenovljene sobe in suite navdihuje modernistični stil, ki koraka ob boku z najsodobnejšim dizajnom. Okrašene so s ščepcem tradicionalnih obrtno-umetniških izdelkov, znakom elegantne preprostosti. 

Luksuzne kopalnice so okrašene z detajli, izklesanimi iz marmorja. Razdeljene v dve enoti, vključujejo prostorne tuš kabine z dežno prho, ki jih zaokrožajo barviti stenski mozaiki. Posebno romantična izbira je suita za mladoporočence in pa prostorna The Villa, ki govori jezik razkošja.

Za vaše udobje
Bazen
Concierge service
Fitnes
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Masaža in spa v sobi
Najem avtomobila
Nespresso kavni avtomat
Aktivnosti

V telovadnici  pomirite duha z jogo in utrdite telo s pilatesom. Zaplavajte v neskončnem bazenu, odpravite se na ekskurzijo ali zasebno križarjenje. Podoživite zgodovino Santorinija in pojdite na voden izlet po znamenitostih otoka. Podajte se na privatno popotovanje po vinski poti, pridružite se tečaju, ki je primeren tudi za začetnike in izboljšajte veščine jadranja. Priključite se fotografski turi po najbolj znamenitih kotičkih otoka ter se pod vodstvom profesionalnega fotografa naučite ujeti nepozabne prizore.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Santoro
Champagne Lounge

Hotel ima svojo restavracijo z značilno grško in mednarodno kuhinjo ter bar s široko izbiro šampanjcev, vin in koktajlev.

Fuzija mediteranskih okusov s šefom Spyrosom Agiousom. Pristni otoški produkti Kiklandskih otokov, značilne kuhe grških vasic in prijemi sodobne mednarodne kuhinje.

Izbrani šampanjci in koktajli. Preizkusite hotelski Grace koktajl, mešanico jabolčnega soka, hruškovega pireja, soka limone in vodke s kančkom limonske trave.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč