Kitzbühel

Grand Tirolia

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Zimska idila
Grand Tirolia
Grand Tirolia

Luksuzni resort stoji na robu Kitzbühela, sredi enega najlepših golf igrišč v Evropi in najbolj prestižnih smučarskih doživetij. Zmes sodobnosti in tradicije podarja hotelu gorsko udobje in toplino. 

Z vrhunskimi storitvami po meri, bogato ponudbo kulinaričnih zgodb in pravljičnih razvajanj. Sredi pašnikov in gora, z vonji zelišč, ki jih uporabljajo za zdravilne napitke, pozimi svežega snega, ki pušča sledi spominov na bivanje v gorah.

Nastanitev

Luksuzne sobe in suite definira sodoben dizajn, so vabljivo gostoljubne in tople. V njihovi toplini vas pričakuje popolna intima, sprostitev in počitek. Svetle in prostorne, nekatere z živobarvnimi kontrasti, 

Udobno pohištvo in dodatki zagotavljajo kar najbolj prestižno bivanje, pogledi na okolico, ki se elegantno privija v notranjost pa sprostitev, ki jo ponuja le narava. Tako poustvarjajo živahno energijo gora.

Aktivnosti

Smučanje ali deskanje, sankanje ali drsanje, preizkušanje 500 kilometrov urejenih prog za tek na smučeh, Kitzbühel je raj za zimsko športne aktivnosti. Odpravite se na zasnežene pohode,  pred mrazom pa se skrijte v fitnes ali zaplavajte v bazenu. Ko poletje razkrije cvetočo naravo, osvojite vrhove in namočite noge v alpske potoke, lotite se gorskega kolesarjenja, organizirajte piknik na dišečih travnikih. Podajte se na prvorazredno golf igrišče, otroci pa se medtem sprostijo v svoji igralnici.

Spa

Lepota in sprostitev sta temelja dobrega počutja. Privoščite si aromatično masažo in se znebite napetosti, očistite in revitalizirajte kožo s pilingi, dodajte luksuzno nego obraza s kakovostno in visoko učinkovito linijo izdelkov proti staranju Niance, zaprite oči v topli kopeli, sami ali v dvoje. Globoko vdihnite, sprostite čute, naj vas objameta mir in sprostitev.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Eichenheim
Golf bistro
Herbarium

Hotel ima dve restavraciji s sodobno kulinariko in koktajl bar z zeliščnimi napitki. 

Bogati zajtrki vas napolnijo z energijo in pripravijo na dnevne aktivnosti. V večere pa vas zazibajo  gurmanske specialitete.

Odprta kuhinja, atelje, ki ustvarja iz svežih sestavin in postreže z razgledom na dolino ter pomirjajočo zelenico golf igrišča. 

Vonji svežih zelišč, iz katerih nastajajo alkoholni in brezalkoholni napitki. Sprostite se s koktajli, ki blagodejno vplivajo na zdravje.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan